• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama AVON'un haziran ayında satışa sunacağı saç boyaları renk kataloğu

makyaj ürünleri ve bakım ürünleri berbat bazı rujları bir de bir iki maskarası güzel boyasına para vermem heralde

ben bu ay alıcam ve boyıcam görcez güzelmi değilmi ama 4.0 ile 5.0 arasında kararsızım :44: normalde saçım koyu kestane çok açmak istemiorm zaten boyama sebebımde yazın şekil olsun dıe uçları sarıya boyatmıstım onlar kapansın istiyorum :1:

Son düzenleme:
Deep red mahogony tam aradığım kızıl tonuymuş; ama ne kadar güvenilir bu boyaya bilemedim hiç. Deneyenler yorumlarını yazarsa şahane olmaz değil.

Deep red mahogony tam aradığım kızıl tonuymuş; ama ne kadar güvenilir bu boyaya bilemedim hiç. Deneyenler yorumlarını yazarsa şahane olmaz değil.

kuzu bak çok güsel renkler varmış he bende alıcam ama yakınlarımda avoncu kimse yok off offf

vay anasını tebrikler avona valla :nazar:

AVON 12.01 PLATİN SARI BOYADIM 15 DAKİKA TUTTUM SONUÇ BU KIZLAR MUHTEŞEMMMMMM

51792739256922608935.jpg

canım cok guzel olmus gule gule kullan ilki eski hali ikinci yeni halimi yoksa ikiside yeni halimi :)

ilki eski hali onuda yeni boyamıştm ama avonu denemek istedim 15 dakika tuttum saçımda ve beyaz platin oldu çok memnun kaldım

kızlar ben 3 yıldır siyaha boyalı saçlarımı 3 kez açtırdım turuncuydum resmen şimdi biraz dha iyi bi renk oldu koyu sarı.avondan 9.13 numaralı 2 kutu bej sarı dan sipariş ettim geldi.bu hafta boyamayı düşünüyorum umarım yakışır güzel bir sonuç çıkar :54:

Back