Avon'un hangi parfümü sizce ?

Avon'un hangi parfümü güzel sizce ?

• Ankete Katılan
    11
  • Anket Kapalı .
hiç kalıcı değiller, belki bi kaç kokusu tek
for away
ungaro
bond
bunlarda ağırlar diye
tavsiye etmem yinede birsürü güzel kalıcı parfüm varkena.s

herkes wish of loveyi çok beğeniyor ama ben şahsen beğenmedim kokusunu benim avonda en beğendim parfüm pur blanca bayanssulusmile

pur balanca bence o kadarda güzel değil tabi zevkler tartışılmaz ben sana avon make me wonder tavsiye ederim süper bir koku aşığım ona kokusu şekerli çilek gibi kokuyor

tasha..her nekadar çok begeneni olmasada,kullandktan sonra işte bu! dediğinz kokulardan.kalıcı ve egzotk değişk gzl bi koku...tavsiye..

evet bende cok beğeniyorum tasha yı...ona biraz benzeyende women of earth birbirine yakın kokular

ben jet femme 'de tavsiye edebilirim kızlar cok güzel cekici bi kokusu var bence.ama diğerleri gibi oda kalıcı değil tabiii( çantamda bi testırı varmış gecenlerde,yarısını boynuma damlatıyım dedim valla 2-3 saat içinde bişi kalmadı inanamadım yanii) ne koku ne bişi uçmuş gitmiş güzelim koku

bence wish of love burdakilerden...
bide far away ve pur blanca blossom ... çok seviyorum..

forever diye bir parfüm çıkarmış avon kızlar ondan aldım bide insdense aldım bakalım nasıl geliince yorumlarımı yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…