Avon'un hangi parfümü sizce ?

Avon'un hangi parfümü güzel sizce ?

• Ankete Katılan
    11
  • Anket Kapalı .
Wish of Love tabiki ama bence bunlar hariç en güzeli Far Away ben onu kullanıyorum...

Wish of Love tabiki ama bence bunlar hariç en güzeli Far Away ben onu kullanıyorum...

far way sewğilimn vazgeçemediği tek koku bana da sık dio ya bu kadar yani çok sewioruz buram buram vanlya kokuo çok ta kalıcı avonun en kalıcı parfümü diebilirim. yani .. wish of love de bayılıorum ama pur blancaya gıcık kapıorum :jeyyar:

tasha..her nekadar çok begeneni olmasada,kullandktan sonra işte bu! dediğinz kokulardan.kalıcı ve egzotk değişk gzl bi koku...tavsiye..

wısh of love derım bence yaz ıcın daha uygun far away sankı bıraz daha agır gıbı genellıkle kıs aylarında tercıh edılecek bır parfum gıbı gelır bana hep..
bunların harıcınde bırde blue vardı bırzamanlar favorı kokumdu cok severdım hala varmı bılmıyorum..

Son düzenleme:
numunelerden kokladığım kadarıyla;rare gold,rare pearls parfümleri güzel ama almak nasip olmadı daha.çok pahalılarzemuszemus

Perceive ,soft musk ve tasha. Ha birde kırmızı bir şişe var.Cristian dior mu öyle bişey olabilir oda çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…