- Konu Sahibi EU1
arkadaşlar perveice hakkında ne düşünüyorsunuz kalıcılığı ve kokusu nasıl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Little Black Dress sipariş ettim, duyduğuma göre kokusu güzelmiş. Sayfaya bileğini sür ve dene vardı son katalogda. Tüm günü geçtim de, birkaç saat dayanan bir kalıcılığı var mı?
Celebre : Herzaman çok severek kullandığım bir parfümdür, kokusu baymaz ve ne zaman kullansam sorulur,
Perceive : Bu bana hediye olarak gelmişti ve kokusunu beğeniyorum çok, kullanırım sık sık
Far Away : Uzun süreli ve vazgeçemediklerimdendir. Fakat mevsime göre bazen ağır olabiliyor kokusu, buyüzden kışın tercih sebebidir
Women of Eart : Bunun yeri bende ayrıdır, tenime en çok gittiğini düşündüğüm kokudur. Artık katalogda düzenli olarak yokmuş, Allahtan epey bir stok yapmıştım. Bitince bir çaresine bakıcam. Ayrıca bunu da kullandığımda sorarlar parfümün ne diye
Incandessence : Bunun kokusu da güzeldir, ben kremini ve deodorantını kullandım hoş bir kokusu var
Sonuç olarak parfüm biraz ten uyumuyla da alakalıdır, alırken bunu göz önünde bulundurmakta fayda var. Yani bir başkasının üzerinde çok hoş bir koku bırakan bir parfüm sizin teninize uymayabilir ve aksine işkence unsuruna dönüşebilir. Güzel kokulu günler bayanlar... :)