Selülit Avon'un Çatlak & Selülit Görünümünü Düzgünleştirici Kremi

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Arkadaşlar
malesef bu kremin bize bir yardımı olmaz.
SEBEP 1 : Selülit ve atlak tamaen farlı sorunlardır ve tamamen zıt şekilde önlenbilir ve tedavi edilir.
SEBEP 2 : Çatlak tedavisi diye bir şey yokkkkk!!! Beyaz çatlaklar asla geçmez.Çatlakları vazelinle bile önleyebilirsiniz yeterki cildinizi hergün bolca nemlendirin.
SEBEP 3: Selülit asla sadece bir kremle geçmez bazı çok kaliteli ürünler sadece yardımcı olur.Selülitten kurtulmak için bol su , tuzsuz ve yağsız beslenme ve egzersiz şart Kremler bu süreçte sadece yardımcı olabilir ki Avon malesef bu konuda yetersiz.

Sevgiler

ben sitrivectin kullanmıştım bir tüp. çok faydasını görmüştüm ama o da pahalı biraz. iki üç tüpte oldukça toparlar sanki... şimdi limon ve kahve deniyorum bakalım :/

Arkadaşlar daha bugün eczaneden Bello Dora Salyangoz Özlü Sıkılaştırıcı Sabun ve Sıkılaştırıcı Çatlak Kremi diye bitkisel bir ürün aldım, krem 35 sabun 15 TL .

Doğum yapalı 5 ay oldu karın bölgemde çok fazla çatlağım oluşmuştu, çatlak tedavisi mümkün değil diye bildiğim için hiç ürün araştırmasına girişmemiştim eczanede görünce ilgimi çekti salyangoz özlü kremlerinde lekeler üzerinde etkisi olduğunu duymuştum bi denemek istedim sabah akşam sabun köpüğüyle masaj yapıp kremi sürmek gerekiyormuş, 4 hafta düzenli kullanılmalı diyo ama umarım işe yarar bu sefer istikrarlı bir şekilde kullanıcam ve sonucunu mutlaka yazarım, eğer kullanmış arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

arkadaşlar taksim rebul eczanesinde kendi ürettikleri özel karışım olan bir çatlak kremi satılıyor.Çatlak selülit gibi değil.Yok edilmesi çok zor.Bir arkadaşım kullanmış ve beğennişti.Bence denemeye değer!

yok valla denemediğim krem kalmadı dermarollerde yaptım önce silikleştiler şimdi benle birlikteler bi gitse çatlaklar :26: valla bunun yöntemini bulana hergün dua etsek az yok çözümsüz illet bu:KK15:

İkidir Sanki avonun kremini bırakınca vücudu iyice deforme ediyor gibi geldi bana.

X