• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avoncular yardım Edin Lütfen :(

supriizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
79
4
46
Kızlar kısa bi süredir avoncuyum. genellikle kendime alım yaptığımdan yüksek rakamlı siparişlerim olmuyordu bu yüzden inceliklerini pek bilmiyorum.bu ay yüklü bi sipariş aldım 1 tane de katalog sipariş ettim takım öncüm diyor ki 4 katalog daha alsaymışım king erkek bakım seti hediyesi olacakmış kaçırmışım. çok üzüldüm. tekrar sipariş versem de 8,5 lira kesecekler onu da yapmak istemiyorum. bana bi akıl verseniz bunun bi çözümü yok mu :(

Kızlar kısa bi süredir avoncuyum. genellikle kendime alım yaptığımdan yüksek rakamlı siparişlerim olmuyordu bu yüzden inceliklerini pek bilmiyorum.bu ay yüklü bi sipariş aldım 1 tane de katalog sipariş ettim takım öncüm diyor ki 4 katalog daha alsaymışım king erkek bakım seti hediyesi olacakmış kaçırmışım. çok üzüldüm. tekrar sipariş versem de 8,5 lira kesecekler onu da yapmak istemiyorum. bana bi akıl verseniz bunun bi çözümü yok mu :(

Canım kataloğu ortaya tekrar çıakrt 85 lirayı geçebilirsin belki ne bileyim biraz nazının geçtiği insanlara göstersen 85 oluncada 4 katalog daha sipariş versen gelirdi . Bir dahakine panırama dergisinin sson sayfalarını daha dikkatli incele hediye kısımlarını :)) Allah yardımcın olsun

85 tl lik sipariş toplamaya çalış canım olmazsa takım öncünden yardım iste tatlım

Back