S
shuue
Ziyaretçi
- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
k-4 cok güzel indirmler var, color trend pudrasını severek kullanıyorum, bu kampanyada ise fırçalarını denicem umarım onlardan da memnum kalırım.
avon pudra ve allık fırçalarını kullanan arkadaşlar varsa düşüncelerini rica ediyorum :1hug:
evet kalemtraşla açılabiliyo canım.o farlardan memnun musun çizgi halinde toplanıyo mu gözünde?kalıcılığı felan nasıl?
kızlar sizlere birşey sorucam.benim bi arkadaşım avonun saç spreyini kullanıyodu kokusu harikaydı saçları bütün gün mis gibi kokuyodu öyle normal spreyler gibi kaskat yapmıyodu saçını aksine yumuşacık oluyodu ama adını bilmiyorum nisan aynın katoloğunda 3 tane sprey var ama hangisini alayım bilemedim önericek olan var mı aranızda
canım çok güzeller kesinlikle akmıyo toplanmıyo ve uçmuyo bende mor olanı var herkese tavsiye ederim en az senede bir iyi bir indirim olur ozaman almak lağzım
kimse bana katılmıyor sanırım benneyaptımki
Merhaba ben de bir Avon temsilcisiyim,
Yazdığın çok doğru , birbirimize bilgi alışverişinde bulunursak Avon ürünleri hakkında daha çok bilgimiz olur yani referansımız...Ancak başka bir yazıdada belirttiğim gibi herkesin cildi , saçı , tırnağı herşeyi birbirinden farklı birine iyi gelen diğerine iyi gelmiyor bu yüzden bence denemek yinede güzel olanı bulmak ve bırakmadan kullanmaya devam etmek en önemlisi...güzelliklerle dolu günler dilerim...
teşekkür ederim msjıma verdiğin önemden dolayıa.s. bende avon temsilcisiyim hatta bu ayın ilk siparişi bugün elime ulaştı:içelim: mayıs ayı kataloğunda solitionsun göğüs şekillendirici kremini almayı düşünüyorum fakat bunun için bir eğitim almadım yaşım 19 uygun mu diyede merak ediyorum:uhm: sizden alabileceğim bir öneri varsa memnuniyetle dinlerim bende sağlık ve güzellikle günler geçirmenizi diliyoruma.s.
teşekkür ederim msjıma verdiğin önemden dolayıa.s. bende avon temsilcisiyim hatta bu ayın ilk siparişi bugün elime ulaştı:içelim: mayıs ayı kataloğunda solitionsun göğüs şekillendirici kremini almayı düşünüyorum fakat bunun için bir eğitim almadım yaşım 19 uygun mu diyede merak ediyorum:uhm: sizden alabileceğim bir öneri varsa memnuniyetle dinlerim bende sağlık ve güzellikle günler geçirmenizi diliyoruma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?