- Konu Sahibi blackgirl3434_34
evet bahsettiğin ürünü biliyorum avon temsilcisiyim ve kalemtraşla açan arkadaşları da biliyorum canım.dediğim kalemtraşlarla açılabiliyo.bye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar avonun makyaj fırçaları inidirme girmiş kullanan varmı?
fikirlerinizi bekliyorum
avonun fırçalarını kullanmadım ama sertmiş diye bi duyum almıştım( tabi bunu diyenler daha çok mac..vs fırçalarını kullanıp avonun fırçasıyla kıyas yapanlar) ama iyi yönde yorum yapanlar da var.(mesela allık fırçası açılıymış ve yüze güzel dağıtıyomuş allığı) daha birilerinden bu konu hakkında yorum alırsam seni bilgilendiririm cnm.
kapaklı kalemtıraş( 7028-5) k-4 te indirimde değil 5.70 tl k-3te indirimde mi onu bilmiyorum elimde katolog yok canım.yerimsenibenyerimseniben
selam arkadaşlar..ben bu siteye yeni üye oldum ve bir konuda yardımınızı istiyorum. avon lipozomlu yüz kremi kullanan varmı? teşekkür ederim.
arkadaşlar bu topicten katalog takibi yapalım aramızda bilgi alışverişi yapalım daha güzel olur :) mesela şuan gündemde K3 kataloğu var hihoyyyt burdan tavsiye ediceklerimizi söyleyelim aldıklarımızdan pişman olmayız kaydirigubbakcemile5
kızlar ben k 3 kataloğundan en arka sayfada bi kampanya var 3 ürün seçiyosun 30 tl ye ondan tercih ettim henüz elime gelmedi ama bakalım gelince fikirlerimi paylaşırım