- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
kızlar avonun farları hiç işe yaramıyo..toz farların hiç rengi çıkmıyo ve çok kolay uçuyo krem farlarıda göz üzerinde topaklanıyo..hiç tavsiye etmem paranız boşa gider kızlar..
Unuttum siyah acılıp kapanan kalemini seviyorum.. akıyo diyolar ama altına hafif far suruyorum genelde akmıyo :)
pro to go rujun protive plum olanına bayılıyorum
aaa ben o 4 lu fardan alcaktım krem far gıbı duruodu guzel dıılmı:uhm:
slm kizlar bi sorum olacak avonun colortrend rujlari var ya
hani vine disco raising wine falan bu katagoride yine ayni yerden bana kirmizi ruj tavsiye edebilirmisiniz tam kirmizi.
avon satan biri olarakkırmızı için; kesinlikle colr trend'den vino disco derim:teytey:delikafadulden
Mesela biri far ucuyo toparlanıyo yazmıs... acaba farı goze nasıl uyguluyorsun?? gozunun ust tarafına beyaz tonda far sursen keisnlikler toparlanmaz goz kapagında... mumkun oldugunca kalıcı yapar makyajı
uzmanların makyaj onerilerini yapma stillerini arada okumalı bilmiyorum belki anlattıgım seyi yapıyorsundur ama...
ben avon satan biri buldum mu bana iyi gelen ürünlerinden istiyorum.
her ürün her cilde uymaz.buna kesinlikle inanıyorum. ve uygulaması tam bilinmeyen seylerden de bi yarar beklememeli..
shock rimel den cok memnum
cogu parfmden
sense dus jeli
bademli balsamı
skin so kremi
kapatıcısından memnunm
bide tüy azaltıcı losyonu işe yarıyor.. (bosuna karınca yagına para harcamısım)
11 katologu inceledim p_renses sayesnde baya indirimli seyler var. su anew kapatıcıyı ve anew dolgunlastırıcı balmı dusunuyorum nasıl sizce kızlar??
colour trendden raisen wine ruju harika bir kırmızı gün boyu dogal bir kırmızılık kalıyor sequin ise mükemmel ucuk bir pembe :)
percieve benim kullandığım birde soft musk.eşim içinde black sued touch süper ,
ben hiç ama hiç beğenmedim canım. hiç kalıcı değil, hemen uçuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?