Avon....

EDP EDT farkı nee

Parfum yagi konsantre( &#37 iceriyle alakali:
Konsantre-Saf Parfum
Parfum -esansi%15-%30
Eau De Parfum (EDP)%8-%20
Eau De Toilette (EDT)%4-%8
Eau De Cologne (EDC)%3-%5
Parfumlu Urunler (After Shave)%3 den daha az..
(Insallah dogru hatirliyorum kaydirigubbakcemile2)
Yani EDP EDTden daha kalici.

Son düzenleme:
cnm avonun ürünleri genelde dandik oluyor ama gecenlerde bir arkadaşım avonun far away paradise edp parfümünü almış.kokusu hoşuma gitti bende aldım fena değil.çok kalıcı olmuyorlar ama sürekli sıkıcaksan bunu öneririm sana.

arkadaşlar ben blue rush for her ve summer white arasında kaldım bu ayki katalogda ikisininde fiyatı çok uygun ben aynı zamanda temsilciyim satyorum yani ama ikiside çok güzel karar veremedim kullanan varsa yardım ederseniz sevinirim:)

ıncandessence çok ağır değil ve güzel bi koku.biraz ağır ve güzel bi koku dersen mesela rare gold benim favorim bi koku tavsiye derim.

ıncandessence aldım ama fismanım ya kokusu qüzel ama kalıcılığı fazla yok skıyorum kimse farfümün qüzel kokuyo demedi ya oriflame almsıtım o cok qüzeldi kalıcıydı..

kızlar ben bugüne kadar avonun çok parfümünü kullandım.içlerinde kalıcılar da var kalıcı olmayanlar da var.kalıcı parfümleri sizlerle paylaşmak istiyorum : en başta for away çok güzel bir koku.herkes sorar bunu sıkınca parfümümün adını. ikinci sırada rare gold geliyor.bu da kalıcı bir koku. bir dğeri de jf ( jet femme) en son bunu aldım.ve bu da çok kalıcı.bunlar kalıcı kokulardı arkadaşlar.

bunların dışında da beğendiğim kokular var fakat kalıcılıkları yukardakiler kadar uzun değil. ıncandessence,little white dress,pur blanca, bond,treselle nin mor renklisi

bond girl:şahane bir koku ama kalıcı değil
ltb:çok çok güzel bir koku,hafif
far away:kalıcı,ağır ve şekerli bir koku
true glow:baharatlı bir koku ben pek beğenmedim
surrender:avon parfümleri arasında en vasat koku bence..hiç hoş değil..
perceive:günlük kullanım için ideal
wish of love:inanılmaz güzel bir koku ve bence kalıcı da..
rare pearls:rare goldla kıyaslandığında benim daha çok beğendiğim koku
incandencense:çok çok güzel bir koku,keşke biraz daha kalıcı olsa
soft musk:hafif ve ferah..
tüm bunların arasında benim favorim bond girl yine de..

ben avondan şimdiye kadar çok az ürün kullandım.genel olarak yorum yapayım;makyaj malzemeleri özellikle de color trend in göz kalemi,gözlerimi buğulandırıyor aynı problemi 2 arkadasım daha yaşıyor.bir daha kullanmam.toz göz farları çabuk uçuyor ama kremsi olanlar kalıcı.parfüm olarak adını hatırlamadığım yıllar önce kullandığım bi parfüm vardı ama şimdi onu katalogda göremiyorum ve çok kalıcıydı turuncu ydu rengi.şimdi wish of love aldım yeni henüz kullanmadım daha,kokusuna bayılıyodum kuzenim kullanıyordu ama edt olduğundan kalıcı olurmu bilmiyorum deneyip göreceğim.perceive nin vücut sprayını de kullanıyorum fakat kalıcı değil.size kalıcı olarak önerebileceğim bi parfüm var wish Allahım o nasıl bir parfüm öyle.benim orijinaline param yetmedi çakmasını aldım :) orijinaline kozmetikçi yanlıs duymadıysam 180 tl dedi :) çakmasıyla arasındaki fark biri yurt dşında üretiliyor diğeri türkiye de üretiliyormuş öyle söyledi bayan.50 ml 15 tl ye aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…