Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar avon true glow hakkında ne düşünüyorsunuz peki
çawreş ck teşekkür ederim bilgilerin için.bir şey danısmak istiyorum sana.beyaz tene avonun hangi parfümü gider.ben kalıcı ve çekiçi bir koku istiyorum.true glow rare gold veya treselle hangisi daha iyi sence.bilen biri olarak sana danısmak istedim[/QUTE]
öncelikle tşk ederm,eğer çiçek kokularını seviyorsan sana wish of serisini öneririm mavi sarı ve pembe şişeler harika kokular.benim kokum pembe olan wish of love beyaz tene bu kokular gider.for awey i çok ağır buluyorum.rare gold gece bir yemekte yada özel gecelerde kulanılcak çok hoş bir koku ,ayrıca tresellenin mor şişesi oda tam gece kullanılıcak bir parfüm.oda çok hoş....daha aklıma gelirse sizinle paylaşırım.hihoyyyt
çok teşekkür ederim cevapladığın için ,) ya ben temsilci olmadanda spariş verebilir miyimki acaba?cevremde temsilci yokta .\
canım bildiğim kadar kendin sipariş veremiyorsun bir temsilciye vermelisin siparişlerini.
kızlar avon takım öncülüğü yapıyorum..5 yıldır ürün saşında deneyimim war.ürünleri ezberledim kısaca :)kaydirigubbakcemile3 soru ve siparişlerinize açığım [/QUOTöncelikle merhaba daha önce temsilcilik yapmıştım bi ara bebeğim olunca bıraktım şimdi tekrar yapmak istiyorum internetten başvuru yaptım henüz bi cevap alamadım acaba üye olmuşmuyumdur yada ne önerirsiniz şimdiden teşekkür ederim