• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon....

little black dress..nefistir nası hoş bi kokudur,bir kadın ancak böle kokar dedirtir insana (biri demişti de bana:))
celebre hafiftir çok hissedilmez ama hoş yani
make me wonder var ucuz ama çok tatlıııı

celebre'nin kokusu çok kadınsı genç işi değil, far away'in deodorantı hoş kokuyor ama parfümü acayip ağır ve rahatsız edici. Şuan little black dress kullanıyorum gerçekten güzel. hafif insana huzur veren bir kokusu var, üstelik kalıcılığı konusunda da bir şikayetim yok. Bu arada kızlar avonun eskiden 'wink' adında bir parfümü vardı. Onu bulamıyorum, kokusuna bayılmıştım o parfümün, yanından geçtiğim millet sürekli soruyordu bana parfümün adını. Bilginiz var 'winkle' ilgili ??

pur blanca ve soft musk severek kullandım. Soft kokular, tavsiye ederim pur blanca ve soft musk'ı.
Far away de kullandım fakat biraz ağır geldi. Celebre pek hoşuma gitmedi.
Şimdi de Little black dress sipariş ettim.

herkese solüyorum far away paradise çok süper bir koku sonra perceive güzel hafif, tomarrow güzel, ben true glow u beğenmiyorum far away biraz ağır genelde parfümleri güzel ve kalıcı bence.. her tende kalıcılığı ve kokusu değişir parfümlerin...

pur blanca güzel ama cok kalıcı degil her tene gitmiyor.. suan bitmekte olan little black var bnde. süper kokusu... far away de cok kalıcı... avonun 2 yeni ürünü var aldım bond 07 o cok hosuma gitti oneririm..

Kesinlikle budur :1closedeyes:

o.1778.jpg

ben 6 yıldır avon parfümleri kulanıyorum önerdiklerim şunlar ve benim severek kulandıklarım

treselle (hoş diyebilirim) mor rengini
surender (cok agır karafil kokusu var aldım memnun kalmadım geri iade ettim )
pur blanca ( süper bekarlıgımdan bu yana kulanırım halada)
little black dress ( özel gecelerde vazgecilmezimdir harika bir koku sıkmaya kıyamıyorum)
perceive ( günlük kulandıgım bir parfum cok hoştur)
incandessence ( harika bir koku )

Şu an aklıma gelenler bunlar ve kulandıklarımda bunlar tavsiye ederim herkez parfumumu sorar yani cok güzel kokarlar :)

ben 6 yıldır avon parfümleri kulanıyorum önerdiklerim şunlar ve benim severek kulandıklarım

treselle (hoş diyebilirim) mor rengini
surender (cok agır karafil kokusu var aldım memnun kalmadım geri iade ettim )
little black dress ( özel gecelerde vazgecilmezimdir harika bir koku sıkmaya kıyamıyorum)
incandessence ( harika bir koku )

Şu an aklıma gelenler bunlar ve kulandıklarımda bunlar tavsiye ederim herkez parfumumu sorar yani cok güzel kokarlar :)

bu parfümler en güzelleri bence

Back