• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon....

kızlar avon takım öncülüğü yapıyorum..5 yıldır ürün saşında deneyimim war.ürünleri ezberledim kısaca :)kaydirigubbakcemile3 soru ve siparişlerinize açığım kaydirigubbakcemile4[/QUOTöncelikle merhaba daha önce temsilcilik yapmıştım bi ara bebeğim olunca bıraktım şimdi tekrar yapmak istiyorum internetten başvuru yaptım henüz bi cevap alamadım acaba üye olmuşmuyumdur yada ne önerirsiniz şimdiden teşekkür ederim
net üzerinden form doldurup takım öncüsü yönlendirebiliriz.

bir sürü tecrübeli arkadas burada toplanmıken tüm sorularımı yönelteyim ben=) true glow,soft musk,rare gold,treselle bu parfümleri merak ediyorum.
kalıcı,gectigim yerde iz bıraktırcak cinsten olan hangisi bunlar icinde?yardmcı olursanz sevnrm

soft musk ağır fakat kalıcı..ama orta yaşa hitaben bir parfüm..treselle ilk etapta güzl fakat yanından gecerken pek duyulmaz..rare gold çekici bir kokuya sahip..true glow pek tarzım deil..aağır kokulardan kaçınıyorum..bahar geliyor..bence biraz daha hafif kokulara yönel tatlım

temsilci olmak isteyen arkadsım nerde yasıosun ben ankarada yasıorum istersen tekrar temsilcilik hakkında konusabılırız canım

teşekkür ederim ilgin için internetten başvurmuştum beni arayıp ilgilendiler birazdan bölge temsilcisi gelecek kayıt işlemlerini yapacağız bişey soracak olursam özeldenmesaj atabilirmiyim sana

ben rare gold kullanıyorum ve çok memnunun bayan-erkek herkes parfümümü soruyor: Ve çok kalıcı bu ay indirimdeydi 1 den az fiyata 2 tane aldım stok yaptım:)) Celebre kullandım, wish of peace , urban flowers, eskiden women of earth percieve ama en güzeli RARE GOLD hem kalıcı hem etkileyici....

bende temsilci olmuştum almak için. ama ihtiyacım olan herürün indirime girmiyor stokta yapmamışsam gittigidiyordan bir satıcıyla tanıştım. ondan uygun alıyorum:) hatta set olarak farawayaldım arkadaşıma parfümü,kremi pırıltılı pudrası 31 tl gibi bişeye wish of love soran çok oluyordu elimde yoktu 13 tl aldım:)) bazen ordan almak katalogdan almaktan karlı:) geliyor bana:)) hatta ucuza alıp kendi müşterilerime satıyorum kazıkcımıyım ne:)) ama ticaret hakmış:) az ürün gerekiyorsa öyle yapıyorum. rare pears aldım geçen kuzenime lazımdı. tek ürün için sipariş vermeyyeim dedim. 28 den aldım tanesini.2 tane aldım diye:)

ben rare gold kullanıyorum ve çok memnunun bayan-erkek herkes parfümümü soruyor: Ve çok kalıcı bu ay indirimdeydi 1 den az fiyata 2 tane aldım stok yaptım:)) Celebre kullandım, wish of peace , urban flowers, eskiden women of earth percieve ama en güzeli RARE GOLD hem kalıcı hem etkileyici....

acaba bu yazıyı ben mi yazdım dedim inanırmısın aynen ben de 2 tane aldım çok uyguna geldi bayıldım kokusuna mis gibi çiçek kokuyor ve çok kalıcı

Wish of love kullanan varmı aranızda. Arkadaşlar almıs ama ben cok kararsız kaldım.

Pembe rengı cok hoş bır şişe bıtırdım.ıkıncısını kullanıyorum bırtaneyıde acmadım daha duruyor hihoyyyt

ama turuncusu hoş değil.mango gıbı portakal gıbı kokuyor :1no2:

ayrıca dun bı erkek arkadasım parfumun adını aldı eşine göstermek ıcın kaydirigubbakcemile5

Back