net üzerinden form doldurup takım öncüsü yönlendirebiliriz.kızlar avon takım öncülüğü yapıyorum..5 yıldır ürün saşında deneyimim war.ürünleri ezberledim kısaca :)kaydirigubbakcemile3 soru ve siparişlerinize açığım[/QUOTöncelikle merhaba daha önce temsilcilik yapmıştım bi ara bebeğim olunca bıraktım şimdi tekrar yapmak istiyorum internetten başvuru yaptım henüz bi cevap alamadım acaba üye olmuşmuyumdur yada ne önerirsiniz şimdiden teşekkür ederim
temsilci olmak isteyen arkadsım nerde yasıosun ben ankarada yasıorum istersen tekrar temsilcilik hakkında konusabılırız canım
çok teşekkür ederim cevapladığın için ,) ya ben temsilci olmadanda spariş verebilir miyimki acaba?cevremde temsilci yokta .\
ben rare gold kullanıyorum ve çok memnunun bayan-erkek herkes parfümümü soruyor: Ve çok kalıcı bu ay indirimdeydi 1 den az fiyata 2 tane aldım stok yaptım:)) Celebre kullandım, wish of peace , urban flowers, eskiden women of earth percieve ama en güzeli RARE GOLD hem kalıcı hem etkileyici....
acaba bu yazıyı ben mi yazdım dedim inanırmısın aynen ben de 2 tane aldım çok uyguna geldi bayıldım kokusuna mis gibi çiçek kokuyor ve çok kalıcı
Wish of love kullanan varmı aranızda. Arkadaşlar almıs ama ben cok kararsız kaldım.
Wish of love kullanan varmı aranızda. Arkadaşlar almıs ama ben cok kararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?