• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon ve orflime ile ilgili önemli bir idda

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
31
118
Ankara
Arkadaşlar açılmış konu varsa da baktım ama bulamadım kusura bakmayın .
Bu söz ettiğim markaların cildi kıllandırdığı söyleniyor .
Ben pek tercih etmiyorum bu markaları ama gene de bileyim dedim etrafımdakileri uyarmak adına .
Kullanan varsa yorumlarınız nedir ?

bende bir zamanlar hem avon hemde oriflame temsilciği yaptım ürünleri hem kullandım hem sattım. satanbilir kutuların içinden katalokla birlikte içindekileri yazan 2-3 yapraklı bir kağıt çıkar.
birgün dikkatimi çekti şu ürünlerin ne oldugunu araştırayım dedim oturdum internetin başına.aman allahım okudukça tepemden kaynar sular döküldü. azbikimyasal içerdiğini savunan ben içindekiler bölümündekileri araştırdıkça neredeyse doğal olan hiç bir şey bulamadım.
hele 40 yaş üstü ürünlerde üzellikle kremlerde sperm kullanıldığını gördüm
amacım markayı kötülemek değil yanlış onlamayın ama lütfen ürünleri satarken ve alırken biraz daha bilinçli olalım.ben bu olaydan sonra temsilcilği bıraktım tabi benim içimin almadığı ürünleri kimseye satamazdım
bu kastettiğim şey diğer markalardada var
bu olaydan sonra özellikle kremlerde kendi yaptığım ürünleri kullanıyırum makyaj malzemesine gelince artık daha bi dikkatliyim.
kızlar lütfen aldıgınız ürünlerin içeriklerine nelerden yapıldıklarına dikkat edin

hiç kullanmadım ama etrafımda kullanan cok bayan var. tesekkürler bilgi verdiginiz icin. uyarmakta sakınca yoktur diye düsünüyorum. :49:

kesinlikle avon bakım kremlerini kullanmıyorum dr bir tanıdığımda avonun bakım ürünlerini kullanmamamı söylemişti..bundan 4 sene önce 3lü bakım ürünü almıştım cildim tahriştren mahvolmuştu kızardı,soyuldu,yağlandı,sivilcelendi,kaşıntı basmıştı valla yüzümü ayyy hatırlamak bile istemiyorum. tüy konusuna gelince o konuda bilgim yok..

avon'un testlerini hayvanlar üzerinde yaptığını biliyorum bu da kullanmamak için gayet geçerli bir neden ve kaliteli olduğunu hiç dşünmüyorum...

rujlarında çok iğrenç şeyleri kullandıklarını duymuştum temsilciliğini yapan bi arkadaşımdan..
ve kıllandırma da yapıyo olabilir ben el kremlerini çok kullanıyodum arttı benim ama hormonlarımla ilgili de olabilir kremlerden mi tam emin olamıyorum..

kesinlikle katılıyorum yurtlarda furyası var ıkı markanında ama hiç de artılarını görmedim sadece el altından alınıyor diye kolay diye hoşumuza gidiyor

Hem indirimli ürünleriyle hemde hediyeleriyle her kargoda bana farklı bir sürpriz yaşatan avona sizde üye olmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz arkadaşlar.Ben ürünlerden çok memnunum.İlk önce nasıl satarım diyordum ama zaten ben hiçbir şey yapmadan alıyorlar. Ve herkes gelişine fiyattan aldığı için uygun fiyata alışveriş yapmış olup hediyeler de kazanıyor.

Back