Avon ürünlerinden şikayeti olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi _nur_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar şimdi şurda yanlış düşünüyorsunuz..her ürün her yüze her cilde iyi gelicek diye bişey yoktur..kimsenin cildi birbirine benzemez..bence yaptığımız en büyük yanlış başkalarından tavsiyeyle aldığımız ürünlerde..onda güzel etkisi olan ürün bizim cildimizde hiçbir işe yaramayabilir..bu sadece avon ürünleri için geçerli değil..

ben 3 senedir avon temsilcisiyim..hiçbir şikayet almadan da devam ediyorum...
tek eleştiri rujların istenen yada kataloglarda görünen renklerden farklı gelmesi..bunu ben yapılan her avon toplantısında dile getiriyorum..bunu çözebilirlerse hiçbir sorun kalmayacaktır..

neredeyse avon'un tüm ürünlerini kullanan ve satmış olan biri olarak size tek tavsiyem cildinizi iyi tanıyıp ona göre ürün seçmeniz..

ben avonun bir çok ürününü kullanıyorum ve rimeli hariç bendeki ürünlerinden memnunum.en son şampuanını aldım memnun kaldım.duş jelini kullanıyorum.reklamlarda çıkıyodu bir ruju,çok kalıcı falan diyolardı,fırçalı ruj ismi shine supreme ondan memnun kalmadım.çok yoğun bi kıvamı var,yapış yapış.fakat sarı kutulu rujları ve color trendin rujunu kullanıyorum.çok güzel.tam aradığım renkler.parfümlerini kullanıyorum.for away harika.pur blance da idare eder.vücut kremleri oluyo parfümlerin onlarda güzel oluyo.

Eveeeet rolonlar geldi. Hiç beğenmedim. O ne öyle yaa. 2 tane de ruj siparişi vermiştim onlarıda beğenmedim. Katalogtaki renklerle gerçekleri hiiç ama hiç birbirini tutmuyor. Bir daha avon mu tövbe

katoloklarıyla gelen uymuyo gerçekten.o yüzden ben testerlarından deneyip öyle alıyorum.ben 2 tane rujunu kullanıyorum çok güzel renkleri.ama görmeden almamak lazım gerçekten yoksa çok yanıltıyo insanı.

yüz kremi kullanacaksanız mutlaka cild tipinize uygun ürünler seçmelisiniz.satış temsilcisinin tavsiyesi üzerine alıyorsanız bilinçli birini tercih etmelisiniz.Avonun aylık ürün tanıtım toplantıları oluyor ve bu toplantılar da güzellik uzmanlarına danışabilirsiniz.oje hariç bütn ürünlerinden memnunum.

canım merhaba bende bır avon temsılcısıyım
sunu soylemek ıstedım selılut kremını kullanırken temız cılde uygulayacaksınız
ve masaj yapacaksın
en ıyı sonucu boyle verır

katılıyorumm fontenı bozuldu igrenc kokuyor attım cöpeee
canım merhaba neden çöpe atana kadar aldıgın kısıye basvurmadın kı
boylece sana yenı bır urun gelırdı ayrıca raf omru gecınce zaten bozulma oluyor saklama kosullarına dıkkat etmek lazım

avon urunlerinde kanserojen madde varmis diye duydum ben kendi ulkelerinde yasaklanmis tabi yanlis bir bilgi degilse

Avon'dan 2 ruj ve göz kalemi aldım hepsi de kırıldı, hiç memnun değilim, bir daha almayacağım.....

bende buraya avon hakkında aldığım bi duyum yüzünden üye oldum annem 2 yıldır avon kullanıyor bir yararını göremedik bir de bi duyum aldım avonun kanserojen madde içermesi yüzünden fransadaki fabrikaları ve bayiileri yaklaşık 2 yıl önce kapatılmış onlarda zarar etmemek için elindeki malları bunu bilmeyen ülkelere satıyorlarmış hatta ülkemizede ilk eczacıbaşı güvencesi altında girdi fakat eczacıbaşı da kanserojen olduğunu anlayınca onu bıraktı...yasakkelime evet elimde kanıt yok ama bir şey dikkatimi çekti hiç bir avonun üzerinde son kullanma ya da üretim tarihi bulamadım bi de insanlarının cildlerine hasar verdiği içinde çoğu kez mahkemeye verilmiş :1shok:

yanlış anlamayın hanımlar burda amacım ürünü kötülemek değil ama bile bile son kullanma tarihi geçmiş ürünleri sürmek ve bundan bişeyler ummak da saçma geliyor bana onun için bir bilgisi olan varsa ve bunu paylaşırsa sevinirim.... :)

a.s.avonun kansorejenliği konusunda bir bilgim yok(araştıracağım bu konuyu) ama mesele cilt ürünleriyse sorunu sadece avona yıkmak olmaz bu her marka ürün için geçerli. cilt problemliyse bunun nedeni vücuttan (yani karaciğerden , hormonlardan vs.)kaynaklıda olabilir. birde fondötenler içinde durum aynı. örn. max factor'ün allıkları ve fondötenleri sivilce yapıyo kullananlardan aldığım bilgi bu. bende kullandım(evet sivilce yaptı allık kullandığım bölgede). cildime loreal , vichy, neutreguna,roc, clean&clear vs. kullanmadığım ürün kalmamıştır.Hiçbirinden de memnun kalmadım ama kimisinde sonuç olumlu oluyor. yani her ürün her cilde yaramayabiliyo...(aynı yüz kremi komşumuzda acayip işe yaradı ama annemde felaket sonuçlar verdi) neyse uzattım avonun parfümlerini ve rimelini artı kimi rujlarını beğeniyorum. birde güneş ürünleri güzel. çocuğuma bile kullanıyorum.(Ki çocuğum söz konusu olunca hastalık derecesinde titiz biriyimdir.) sağlıcakla kalın...a.s.

not:kremlerini kullanmadan önce numuneleri isteyin. en azından ön bilginiz olur:)sevgiler....

Bu arada avonun üretim tarihleri üzerinde yazar (az önce daha önceden aldığım ürünlerimi kontrol ettim yazıyor) zaten kremlerinde 6M , 12 M( 6 month,12month) gibi ibareler var. Bu da onun 6 ay yada 12 ay gibi kullanım süresini belirtir.zaten makyaj ürünlerinin de en fazla 1-2 yıl içinde(ki koruma şartlarına bağlı yani ürünü güneş altında bırakırsanız işin bi esprisi kalmaz)tüketilmesi gerektiğini eminim herkes biliyordur. a.s.

avonu 3 senedir kullanıyorum

kiss&go rujlarını çok beğeniyorum(kokuları,renkleri)
parfümlerinden edp olanları alırsanız kalıcılık sorunu pek olmaz ama ağır parfümler edpleri genelde fresh değiller.Edt wink kullanıyorum ve 2 saat ya dayanıyor ya dayanmıyor..
astonishing lengths rimelinden memnunum
besleyici göz temizleyici güzel.
allıktan çok memnunum
stik göz farı çok güzel
ojeleri kötü değil fakat pahalı
şampuanları kötü,saç kremleri daha iyi,
saçlar için advance tech. power styling serisinden bi kaç ürünü beğeniyor ve kullanıyorum.
gliserinli el kremi çok güzel,
topuk yumuşatıcı kremi iyi ama daha iyiler var piyasada,
göz kalemleride pahalı bence.
takılarını beğenmiyorum
simply delicate temizleme jelini de beğeniyorum.
roll-on siparişi verdim bakalım onlar nasıl :)

Ben de satış temsilcisiyim.Ben retroactive serisinin gece kremini ve göz altı kremini kullanıyorum memnunum, güneş kremleri güzel, yeni çıkan glazewear rujunu yeni aldım nefis, duş jelleri ve şampuanı çok iyi, roll-onu iz yapıyo memnun değilim, el kremi çok iyi, maskeleri iyi, zeytin yağlı serisi iyi, maskarasından memnun kalmadım, ojeleri ve asetonu çok iyi, göz makyajı temizleyicisi çok iyi ki benim gözüm allerjiktir buna rağmen memnunum.

Kafamız karıştı kızlar ya.Birisi kanserojen madde içerdiğini söylüyo,birisi yok öyle bi şey diyo.Lütfen konuşurken kaynak göstererek konuşursanız biz de bilgileniriz.İki arada kalmayız.

evet bende memnun kalmadım (anew).dahası uzun zamanda kızarıklık ve kaşıntı yapıyor

yha prdn buldum o tarihleri evet cidden yeni tarih prdn hanmlar
alttan bi yazının üstünde pek belli olmuyoklava:

evet arkadaslar bende avon kullamnıyorum ve temsılcıyım yaklasık bı yıldır satıyorum hıc şikayet almadım bende memnunum el kremlerı süperrrrrrrrrrr bır tek tuy dokucu ler ıse yaramaz bence

evet ya kızlar bende ılk kez duydum kanserojen madde ıcerdıgını bunu arastıracagım

ben de bazı ürünlerini kullandım ama color trend gurubu igrenç onu söyleyim.avonun makjay ürünleri ii de cilt bakım pek tavsiye etmem canum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…