- Konu Sahibi _nur_
-
amway ürünlerini kullanan varmı
1.5 aydır avon temsilcisiyim..ondan öncede avon kullanıyordum o yüzden temsilci olmaya karar verdim.mesaj yazanların kimisi şikayetçi kimisi memnun..ama şunu söyleyim eğer sen kalkıpta natural serisinin şampuan kremini alıp sonrada "ayyy kremi şampuanı berbat" dersen ve color trend in allık fondoten kapatıcısını rimelini kullanıpta "ayyy berbat hepsi attım çöpe iğrenç" gibi bi tabir kullanırsanız gülerim çünkü gidipte avonun en basit serisini kullanmışsınızdır..ve bunu kalkıpta tüm ürünlere mal etmek çok yanlış...
en basitinden gliserinli el kreminde memnun kalmayan 1 kişi bile yok..ultra color rich rujlarından memnun kalmayan 1 kişi yok..parfümlerin kalıcılığıda kişinin tenine uyup uymamasına bağlıdır..
sonuçta bilgi sahibi olmadan satış yapmakta kötü,bilgi edinmeden satın almakta..en basitinden tester ürünleri deneyip görebilirsiniz neyin ne olduğunu
bende hemen hemen her parfümünü kullandım kalıcı değil
2 tane rımel aldım ikiside kuru çıktı rujlar katologta gözüktüğünden alakasz renklerde geliyor
kalıcı ruj almıştım iğrenç ötesi
ve şunu farkettim %50nin altında indirime giren ürünerin tarihinin itmesine az kalmış oluyor
3 rollon alıyorsunda 2 si bedava kampanyasında rollonun tarihi geçmiş geldi bana
sonradan farkettim
avonda yaşadığım sorunlardan sonra oriflame üye oldum
satıcak kimsem yok ama sadece kendi ihtiyaçlarımı almak adına üye oldum ve çok memnunnum
parfümleri hem güzel hem kalıcı
kremler muhteşem
fazla makyaj yapmam ama bakım ürünleri çok kullanırım
parfüm çok kullanırım
onun için bir çok ürünü denedim harika tavsiye ederim..
bende avon kullanıyorum ve özellikle rujlarından memnunum..yeni aldığım pro to go ruj bence cok güzel..hazır burda temsilciler warken bende onlara bişi sormak istıyorum..artık bende avon temsilcisi olmak istiyorum,başkalarına sipariş wermekten bıktım..yalnız merak ettiğim bişi war illaki her ay sipariş wermek zorundamıyım? bide sanırım 50 ytl nin altında sipariş werirsek kargo parasını biz ödüyomuşuz..eğer beni aydınlatırsanız sewinirim..şimdiden teşekkürler..
bende avon kullanıyorum ve özellikle rujlarından memnunum..yeni aldığım pro to go ruj bence cok güzel..hazır burda temsilciler warken bende onlara bişi sormak istıyorum..artık bende avon temsilcisi olmak istiyorum,başkalarına sipariş wermekten bıktım..yalnız merak ettiğim bişi war illaki her ay sipariş wermek zorundamıyım? bide sanırım 50 ytl nin altında sipariş werirsek kargo parasını biz ödüyomuşuz..eğer beni aydınlatırsanız sewinirim..şimdiden teşekkürler..
makyaj ürünleri neysede krem leri bi işe yaramıyo.ne kırışık ne nemlendirici..
ben artık cilt doktoru bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine boş bir krem kavanozuna
bir tüp bepanten krem+bir ampul bepanten+bir ampul E vitamini karıştırdım.
çok ucuza mal oldu ve bol bol sürüyorum.tavsiye ederim...paraları boşa harcamayın...:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?