arkadaşlar bende br tarafı sarı yaldızlı diper tarafıda siyah rimelini aldım ve berbat çıktı hem sarı yaldızlı tarafı su gibi hemde rimeli kuru çok ama çok kötü çıktı.sizde denediniz mi???
zaten senin kalemi hiç açmadan kullanman yanlış çünkü kalemlerin dışına fabrikasında koruyucu sürüyorlar,ondan mikrop kapmış olabilir.sana satan kişinin seni uyarması gerekiyordu kalemi bir kere açıp kullan diye...Türkiyeye geldigimde 22 milyona göz kalemini almistim.Kullanmaya basladigimdan itibaren gozlerim bugulu görmeye basladi.Önceleri pek aldirmadim sürmeye devam ettim su serpiyordum bugulanma gecsin diye ama gecmiyordu.
Kullanmayi biraktim gozlerimi dinlenmeye aldim ama tersine giden biseyler olmaya basladi.Buraya geri geldim gozlerimde once sagda sonra solda siddetli agri basladi ayni zamanda aldigim rimelinide kullaniyordum.Bir gun uyandim gözlerimi acamiyorum kan canagi olmus gozlerim,bir hafta gecer diye bekledim devamli yikadim artik agrilara dayanamayip doktora gittim.
Gittim ama o da ne gözüm mikrop kapmis ve iltihaplanmis cok ileri derecede.Ve evelsi gun yeniden ayni goz kalemini surdum ayni sey olacak mi diye evet ayni sey oldu gozlerim bugulandi ve kaldirdim göz kaleminide rimelinide.Raporlarim elimde.
Iste buda gözümün hali arkadaslar
ü
zaten senin kalemi hiç açmadan kullanman yanlış çünkü kalemlerin dışına fabrikasında koruyucu sürüyorlar,ondan mikrop kapmış olabilir.sana satan kişinin seni uyarması gerekiyordu kalemi bir kere açıp kullan diye...
rimeli kötü..bi kenara koydum duruyo..
ben eye liner aldım hiç memnun kalmadım aldığım arkadaş nasıl iade edileceğini bilmiyormuş resmen elimde patladı
Ben genelde çok memnunum aldığım ürünleden cildimi tanıyorum ona göre ürünler seçiyorum fakat dikkatimi çekti son kullanma tarihi diye birşeye rastlamadım acaba ben mi göremiyoum yoksa gerçekten de öyle bir tarih yok mu AVON'culara soryorum....
arkadaşlar avondan parfüm alcam lütfen bana bifikir verirmisiniz always today tomorrov bunlardan hangisi guzel kalıcı olmasını istiyorum başka fikirleri olanlarda sölesin lütfen
:1no2:
cnm bende temsilciyim sana bilgi verim sengözlerimebaksanab
pro to go ruj gercektn cok güz<el alan herkes cok memnun kaldı bende kullanıyorum baby lips olanını gercekten cok severek kullanıyorum hemde kullanımı cok kolay :icecream:
indencesence parfümde bi arkadasım cok seviodu o aldı sonra bende aldım bende görüpte almak isteyen iki kişi daha cıktı
dier parfümda güzel zaten avonun hemen her parfümü güzel
top allıkta bende vardı kullandım biraz simli ama hoş duruo
dier ikisini bilmiyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?