geçen ay ultimate 40+ kremleri anneme aldım
annemin 4 gün içinde yüzündeki değişiklik harikaydıı
sadece 4 günde cilt tonu inanılmaz değişmiş,pürüzsüzleşmiş inanamadım
haa birde hyrda rediance gece serumumu ne ondan almıştı ondanda çok memnun olduğunu söyledi,sürdüğüm gece ertesi gün cildim pırıl pırıl oluyor dedi
hyrda rediance gece serumunu bende aldım 1 hafta oldu kullanalı ve düzenli olarak talimatlara uygun kullanıyorum 3 gün cildim parıldamaya başladı 1 hafta sonunda da eşim genç kız gibi cildin olmuş ne yaptın kendine dedi...hoşuma gitti gerçekten de hihoyyyt :lepi:
canım çok teşekkür ederim bilgler için
rujda bende baby lips rengini gözüme ketirmiştim
ama çokmu koyu rengi acaba diye tereddüt ettim
top allığı sorduğum bazı kişiler çok renksiz falan dediler o yüzden teddeüt ettim
benim tek sıkıntım katalogları incelerken içindeki maddelerin türkçe yazılmamış olmasıbu yüzden cilt ürünlerini alırken tereddütlü davranıyorum.aldığım siyah nokta giderici sivilcelere iyi geldi fakat yenileyici avakadolu krem kaşıntı yapmaya başlayınca onu bıraktım dün tonik aldım alkolsüz bir sorun yaşamadım çok şükür.kataloglarda ya da ürünün arkasındaki yazılarda ki görebilirseniz çok küçük oluyor açıklama olsa çok iyi olur hangi cilt tipine göre olduğunu kestiremiyorsunuz.
yine de memnunum Avondan,rimeli bana da iyi gelmedi.bir şey anlamadım açıkcası kirpiğim tane tane olsun istedim ne gezeeeerrr..
fondöteni süper sürdüğünüz zaman pırıl pırıl yapıyor,farklı renk tonları ya da topaklanma yaşamadım..ben bir de gece sürülen serumdan aldım bugün deneyeceğim acaba kullanan var mı ?
arkadaşlar avondan parfüm alcam lütfen bana bifikir verirmisiniz always today tomorrov bunlardan hangisi guzel kalıcı olmasını istiyorum başka fikirleri olanlarda sölesin lütfen
:1no2:
slm arkadaslar bende temsılcıyım be spontenous hariç nerdeyse her parfumu muhtesem hemen hemen hepsınden sattım testerlarına bakın kendı stılınızı yapınŞenizben son olarak Avonun Make me wonder aldım.Oryantel-meyve kokusu memnun kaldım nereye gitsem parfümün ne diye soruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?