merhaba arkadaşlar ben avonda takım öncüsüyüm üyelerim var inanın bu ise başalrken ilk başta korktum yapıp yapabilirmiyim diye yaklaşık 10 aydır yapıyorum ama içimden hep keşke daha önce başlasaydım diyorum avon 15 yıldır türkiyede bir çok insanınn kullandığı bi marka insanlkar artık avonu tanıyo seviyo tabiki sevmeyenlerde var ama şunu söleyebilirimki her kadıdın bakıma ihtiyacı vardır buna kırsal kesimde yaşayan insanlarda dahil ve inanırmıısnız ben bu işe ilk başladığımda hiç el kremi kullanmmamış insanlara krem sattım o yüzden diyorumki biz bayanlar ne şekilde olursa olsun kendimize bakmalıyız kendimizi sevmeliyiz avon sadece bayanlara değil beylered hitap ediyo çocuklara hitap ediyo o yüzden ben işimi çok seviyorum tabiki biliyorumki bazı ürünler bazı kişlre yarmayabilir zaralıda olabilir ama istisnalar kaydeyi bozmaz o yüzden bir ürün yaramadı diyerek avon gibi markayı kötülemek hiç doğru değil bu iş tamamne satışının ne şekilde sattığına bağlı ürünü nasıl ne şekilde kullanılacağı alıya anlatılarak satışını yapılması bence doğrusudur sevgiler
aa takım öncüsüyle karşılaşmak süper olduu merak ettiğim ürünler var onları sorabilirmiyim
almak istiyorum ancak siz ne dersiniz, kullananlar memnunmu, tavsiye edermisiniz
1) arabian glow bronzlaştırıcı inciler
2) arabian glow dudak parlatıcı
3) bi tane top allık var oo
4) pro to go rujlar
5) wish of hoppines parfüm
6) indencessence parfüm
bu ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsem çok sevinirim
cnm bende temsilciyim sana bilgi verim sengözlerimebaksanab
pro to go ruj gercektn cok güz<el alan herkes cok memnun kaldı bende kullanıyorum baby lips olanını gercekten cok severek kullanıyorum hemde kullanımı cok kolay :icecream:
indencesence parfümde bi arkadasım cok seviodu o aldı sonra bende aldım bende görüpte almak isteyen iki kişi daha cıktı
dier parfümda güzel zaten avonun hemen her parfümü güzel
top allıkta bende vardı kullandım biraz simli ama hoş duruo
dier ikisini bilmiyorum cnm
far away parfümü hariç hiç bir ürünü beş para etmez hele göz çevresi kremlerini asla kullanmayın bi kaç tanıdığımda yağ bezelerine neden oldu ha bi tanesindede dekolte için kullandığı krem cildini mahfetti en son gördüğümde doktora gidiyodu ve bağrı resmen kıpkırmızıydı
canım ben avonun 5 yıldır temsilciliğini yapıyorum müşterilerimden hiç bu konularda şikayet almadım eğer bilinçli yaparsan cildine göre doğru ürünü verirsen memnun kalırlar bunlar bilinçsiz yapanlar bunların eğitimleri var onlara katılıp bilgilenirlerse herkes doğru ürünü kullanmış olur.ve hiç şikayet olmaz.size tavsiyem bu işi bilen birisinden alman gerekir daha sonra cildinizde olumsuz şeyler gelişebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?