AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

canım vallahi yıllardır kullanıorum şu an da elimde tarak hiçbir koku farketmedm şimdiye kadar tekrar tekrar kokluorum hiçte iğrenç bir koku yok şaşırdım cnm gerçekten bu arada yanlış anlama yalan söylüosun demiorum belki senin alerjin falan vardır hafifte koksa burnuna ağır geliyordur koku

Yalan filan söylemiyorum ayrıca avonun diğer ürünlerini de kullanan biriyim. Makyaj malzemelerimin fotoğraflarını paylaştım orda bakarsanız görürsünüz çoğu rujum, parfümüm, farım avondandır. Onlardan bir şikayetim olmadı bugüne kadar ama dediğim gibi bilmiyorum üretimden mi kaynaklanıyor ne plastikleri cidden çok kötü kokuyor benim elimdeki tarakların.

Yalan filan söylemiyorum ayrıca avonun diğer ürünlerini de kullanan biriyim. Makyaj malzemelerimin fotoğraflarını paylaştım orda bakarsanız görürsünüz çoğu rujum, parfümüm, farım avondandır. Onlardan bir şikayetim olmadı bugüne kadar ama dediğim gibi bilmiyorum üretimden mi kaynaklanıyor ne plastikleri cidden çok kötü kokuyor benim elimdeki tarakların.

Canım yalan söyledin denmedi zaten belki sana gelen taraklarda böyle bi problem vardır sadece üretimle ilgili bi hata olabilir. Çünkü benim de şu an elimde bi avon tarağı var ama kokmuyo. İadesini yap canım 3 kampanya dönemi geçmediyse.

ya ben size inanıyorum geçenlerde bir numune ruj üstelik yeni çıkan üründü resmen mazot kokuyordu kızımda dedi öğğğ bu ne yaa diye elimize alamıyorduk ama orjinal boyuttaki rujunu aldığımızda kokmuyordu haklısınız üretimden kaynaklanıyor yada ürünlerin bir bölümünü mazot bidonlarının yanında stokluyorlardır:KK52::KK52::KK52:

ya ben size inanıyorum geçenlerde bir numune ruj üstelik yeni çıkan üründü resmen mazot kokuyordu kızımda dedi öğğğ bu ne yaa diye elimize alamıyorduk ama orjinal boyuttaki rujunu aldığımızda kokmuyordu haklısınız üretimden kaynaklanıyor yada ürünlerin bir bölümünü mazot bidonlarının yanında stokluyorlardır:KK52::KK52::KK52:

Çok güldüm mesajınıza yav. :KK9:

$DSCN5346.jpg

Lavantalı banyo köpüğü gerçekten çok rahatlatıyor.Pembe çiçekliyi annem aldı.Jelatini açmadım o yüzden kokusunu bilmiyorum.Ama duş jeli de güzel kokuyor ve köpürüyor.Buraya koymadım ama vanilya şeftali banyo köpüğünden de aldım o da harika kokuyor.

$DSCN5348.jpg
Soft Musk, celebre, for away ve ıncandessence bayılıyorum.El kremi de çok başarılı.Çantamdan ayırmıyorum, ambalajı da çok hoşuma gidiyor.

Eklentiler

• $DSCN5347.jpg
    $DSCN5347.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 79
  • $DSCN5349.jpg
    $DSCN5349.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 74
Eki Görüntüle 171398
Rujlar gerçekten süper nemlendiriyor.red kiss i ablama, mocha plum u anneme aldım.Anneme aldığımın rengi açık tenliler için harika bir seçim. Rimelleri daha satamadım.Göz farı da çok açık renk ve çok az beğenmedim.
parlatıcı hoş.

Eki Görüntüle 171399
Vücut losyonuna bayıldım.Çok hoş kokuyor ve çokta yağlı değil bana 1 yıl gider :)
Şampuan çok güzel kokuyor.Saç kremiyse harika.Herkes parfümümün adını soruyor halbuki saçım kokuyor:KK66::KK66::KK66:

Bir de kızlar ben avon un cart kırmızı bir rujunu istiyorum.Ama simli olmayacak önereceğiniz var mı lütfen

Bir de kızlar ben avon un cart kırmızı bir rujunu istiyorum.Ama simli olmayacak önereceğiniz var mı lütfen

Ultra color rich ruj oldukça dikkat çekici bi kırmızı ve parlak değil. Özellikle sürdükten sonra fazlasını peçete ile alıp tekrar üstüne sürdüğünüzde çok daha hoş duruyo. Ayrıca bayağı kalıcı da...

Ultra color rich ruj oldukça dikkat çekici bi kırmızı ve parlak değil. Özellikle sürdükten sonra fazlasını peçete ile alıp tekrar üstüne sürdüğünüzde çok daha hoş duruyo. Ayrıca bayağı kalıcı da...

Teşekkürler bir de numarasını yazarsanız çok sevinirim :)

red2000 mutlaka almalısın birde şu yeni çıkan rujdan red kissten sürüp fotoğrfnı çekermisn merak ediorum nasıl numunede çok kötü heryere bulaşıo

AVON-ULTRA-COLOUR-RICH-EN-CEKICI-RUJ-red-2000__35894560_2.jpg

$DSCN5353.jpg $DSCN5352.jpg

Buyur canım bu rujdan arkadaşım da almıştı ona sürdürdüm çok yakışıyor ona.Bunun rengi güzel tester in rengi fuşya gibiydi ama bu kırmızıyla vişne çürüğü arası ve durdukça biraz koyulaşıyor çok kalıcı

X