Avondan aldığım kimi ürünü çok beğenirim, kimisini hiç beğenmem.yine de elime katalog geçince mutlaka birşeyler bulurum.Vazgeçemediklerimden birini önermek isterim.Cooling after sun sprey lotion güneş yanmalarına yangın söndürücü etkisi yapıyor.şiddetle tavsiye ederim
aaa çok güzeller, güle güle kullan canım. yorumlarını da alalım ama mutlaka
saatler şahane görünüyor. lacivert olan katalogda da dikkatimi çekmişti, güle güle kullan yeniden cicilerini
teşekkür ederim canıımsaatler çok güzel bayan saatini kendime almıştım çok şık ve kaliteli duruyor çok beğendim mavi saati babam almıştı kayışı yumuşacık rengi çok güzel çok beğendik.ilkkez avondan saç boyası aldık annem için inanılmaz güzeller saçlarını yumuşacık yaptı ve rengini hemen verdi çok da bereketli boyaları son olarak da solutıons bb krem matte mat aldım benim cildim yağlı olduğu için görünce kaçırmamak istedim garnier in karma ve yağlı ciltler için olanını kullanıyordum o yeni bitmişti avonu görünce denemek istedim ama iyiki denemişim hafif bir dokusu var yüzünüzü yumuşacık yapıyor kapatıcılığı iyi ve en önemlisi sivilce yapmadı benim gibi yağlı cildiniz varsa kaçırmayın derim fiyatı da gayet uygun öpüyorum hepinizi bol satışlar
çok teşekkür ederim canımmm, bilgiler çook faydalı oldu gerçekten, çok sağolsaatler hakikaten çok şık görünüyor
Avon bb krem de epeydir listemde, mutlaka denemem lazım o zaman
Missha aldım en son. fena değildi.. burada da birileri satmaya çalışıyor, bir başlık açmış. forumda satış yapmak yasak değil mi yahu? o başlığa bişiler yazdım, yazmaz olaydım, kadın benimle uğraşıyor delimidir nedirneyse, bir daha cevap yazmayacğım ona, bana ne yahu, kim ne satarsa satsın, sahte mi gerçek mi alan düşünsün.. akşam akşam canımı sıktı...
tekrar çok teşekkür ederim canım, en güzel günlerde kullan hepsiniöpücükler
rica ederim canım benimbende satış yapmak yasak diye biliyorum sana niye kafayı takmış bu insanları anlamıyorum hemen herşeyi ticarete döküyorlar güvenip de kimse birşey almaz zaten çok rahatsız ediyorsa şikayet et canım
kızlar avon cc kullanan memnun olan varsa bilgi alayım. ben güneş kremlerini sevmiyorum spf 50 faktör yazıor ?etkili mi?
Kızlar elinde k7 olan varsa yukleyebilir mi?
Kizlar k7 yi yukledim suan umarim olmustur ilk defa yukluyorum bu seferde benden olsun istedim😬
Kızlaaar maskara almak istiyorum avonda yeni çıkan Aero VOLUME maskara sizce nasıl ??????