AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Avonun parfümleri neysede kozmetiklerini haa kullanıyor musunuz ? Piyasada kat kat güzeli varken...

Avondan aldığım kimi ürünü çok beğenirim, kimisini hiç beğenmem.yine de elime katalog geçince mutlaka birşeyler bulurum.Vazgeçemediklerimden birini önermek isterim.Cooling after sun sprey lotion güneş yanmalarına yangın söndürücü etkisi yapıyor.şiddetle tavsiye ederim

Her sene göz koyarım after sun ürünlerine, sonra ne gereği var bir yığın vücut losyonum kremim var diye vazgeçerim.. bu yorum süper oldu ama, bu sene denenecek o zaman mutlaka
çook teşekkürler

aaa çok güzeller, güle güle kullan canım. yorumlarını da alalım ama mutlaka
saatler şahane görünüyor. lacivert olan katalogda da dikkatimi çekmişti, güle güle kullan yeniden cicilerini

teşekkür ederim canıımsaatler çok güzel bayan saatini kendime almıştım çok şık ve kaliteli duruyor çok beğendim mavi saati babam almıştı kayışı yumuşacık rengi çok güzel çok beğendik.ilkkez avondan saç boyası aldık annem için inanılmaz güzeller saçlarını yumuşacık yaptı ve rengini hemen verdi çok da bereketli boyaları son olarak da solutıons bb krem matte mat aldım benim cildim yağlı olduğu için görünce kaçırmamak istedim garnier in karma ve yağlı ciltler için olanını kullanıyordum o yeni bitmişti avonu görünce denemek istedim ama iyiki denemişim hafif bir dokusu var yüzünüzü yumuşacık yapıyor kapatıcılığı iyi ve en önemlisi sivilce yapmadı benim gibi yağlı cildiniz varsa kaçırmayın derim fiyatı da gayet uygun öpüyorum hepinizi bol satışlar

çok teşekkür ederim canımmm, bilgiler çook faydalı oldu gerçekten, çok sağol saatler hakikaten çok şık görünüyor
Avon bb krem de epeydir listemde, mutlaka denemem lazım o zaman
Missha aldım en son. fena değildi.. burada da birileri satmaya çalışıyor, bir başlık açmış. forumda satış yapmak yasak değil mi yahu? o başlığa bişiler yazdım, yazmaz olaydım, kadın benimle uğraşıyor delimidir nedir neyse, bir daha cevap yazmayacğım ona, bana ne yahu, kim ne satarsa satsın, sahte mi gerçek mi alan düşünsün.. akşam akşam canımı sıktı...
tekrar çok teşekkür ederim canım, en güzel günlerde kullan hepsini öpücükler

rica ederim canım benimbende satış yapmak yasak diye biliyorum sana niye kafayı takmış bu insanları anlamıyorum hemen herşeyi ticarete döküyorlar güvenip de kimse birşey almaz zaten çok rahatsız ediyorsa şikayet et canım

garip insanlar yahu, anlamak mümkün değil... ben ona hiçbirşey demedim halbuki, ortaya yazmıştım.. yazdıklarımı sürekli alıntılayıp yorum yapıp durdu.. neyse olur böyle şeyler

ben de dün yeni Avon siparişimi verdim, kampanya bitimine anca yetişiyorum.. kızmıştım avona sözde almayacaktım ama dayanamadım yine aldık bişiler. yarın geliyormuş cicilerim
şampuanlar, kaş kalemi, ve son çıkan göz temizleyici pedlerinden aldım. temizleyici pedleri kullanınca yorumlarımı paylaşacağım. buarada kaş kalemlerinden çok memnunum, gri olanı kullanıyorum ben, kaşlarım siyah, güzel uyum sağlıyor, hiç sırıtmıyor, ve de kalıcı epeyce, Clinique'ten bile daha kalıcı, Clinique kaş kalemi dokununca hemen dağılıyor, Avon daha dayanıklı walla
Şampuanlar zaten süper, Advance Techniques beğeniyorum ben, kepeklisi, argan yağlısı ve saç güçlendirici seriden çok çok memnunun

hediye kataloğunda pembe çiçekli makyaj çantasına da göz koymuştum ama tükenmiş.. üstten kulplu olan. hatta aynı desende takı kutusu da vardı katalogda.. hatta çantayı el çantası bile yaparım diyordum yazın.. neyse kısmet değilmiş, napalım.. diğer cicilerle iader edeceğim

kızlar avon cc kullanan memnun olan varsa bilgi alayım. ben güneş kremlerini sevmiyorum spf 50 faktör yazıor ?etkili mi?

kızlar avon cc kullanan memnun olan varsa bilgi alayım. ben güneş kremlerini sevmiyorum spf 50 faktör yazıor ?etkili mi?

Merhaba, Avon güneş kremleri gayet güzel, pahalı markaları aratmıyor bence. 50 ve 30 faktör olanların hemen hemen hepsinden kullanmışızdır ailecek, biz memnunuz

Sadece çocuklar için turkuaz renkli olan güneş ürünlerini sevemedim. Fazla yoğun kıvamlı, bir türlü cilde yediremiyorsun, turkuaz turkuaz sırıtıyor ciltte.. sanıyorum çocuklarda sürülen bölge belli olsun diye böyle yapmışlar.. yani büyüklere uygun değilmiş ben test ettim, uzaylı gibi görünmek istemiyorsanız çocuklar için olan turkuaz renklilerden almayın

CC krem maalesef ben denemedim. deneyenlerin yorumlarını bekleyelim

Avonun sürekli kullandığım ürünleri
Sadece aklımda olanlar :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar k7 yi yukledim suan umarim olmustur ilk defa yukluyorum bu seferde benden olsun istedim😬

Merhaba kızlar, ben bir avon temsilcisinden yardım istiyorum. Daha doğrusu bir şey öğrenmek istiyorum diyelim :) k7 kampanyasının fırsat broşüründeki verity el çantasını kampanya tarihinden önce herhangi bir şekilde temin etmenin imkanı var mı? Mesela avon'un internet sitesinde temsilcilere özel fırsatlar vesaireler oluyor bildiğim kadarıyla. Bilgisi olan biri mümkün olduğunca çabuk aydınlatırsa çok mutlu olurum. Teşekkürler

Kızlaaar maskara almak istiyorum avonda yeni çıkan Aero VOLUME maskara sizce nasıl ??????

hakikaten nasıl o maskara? ben de çok merak ediyorum kirpikleri sertleştiren maskaralardan bıktım usandım, gün sonunda kaskatı oluyor kirpiklerim, dönüp gözümün içine giriyorlar.. bu iyi gibi görünüyor.. yumuşak kirpikler fikri hoşuma gitti.. ama deneyen var mı kızlaaar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…