• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon treselle severler müjde

Stoklarla sınırliymis bida bulamayacaksnz yine üretimi duracak haberiniz olsun cok sevdiğiniz bir kokuysa stok yapmak en iyisi
Evet stoklarla sınırlı olduğunu görünce aradim hemen üye olan kadını aralikta başlıyor siparişler gelir dedi stok yapmayı bende düşündüm ama fiyatı tuzlu olur istee cokk güzel bir koku neden kaldırıyorlar ki hic anlamadım :110:

Evet stoklarla sınırlı olduğunu görünce aradim hemen üye olan kadını aralikta başlıyor siparişler gelir dedi stok yapmayı bende düşündüm ama fiyatı tuzlu olur istee cokk güzel bir koku neden kaldırıyorlar ki hic anlamadım :110:
Kagitta denedim kokusunu asiri çiçeksi geldi bana :) bn pek sevemedim.sanki

Bende hemen bakiverdim degismismi kokusu diye cicek kokularını seviyorum ben bide değişik bir koku gibi geliyordu bana severek kullaniyordum valla. Allahalla bana pek öyle gelmedi ayy insallah degismemisdir siparişide verdim. Tekrar üretimi duracağı kesinmiymiş:110:

Bende hemen bakiverdim degismismi kokusu diye cicek kokularını seviyorum ben bide değişik bir koku gibi geliyordu bana severek kullaniyordum valla. Allahalla bana pek öyle gelmedi ayy insallah degismemisdir siparişide verdim. Tekrar üretimi duracağı kesinmiymiş:110:
Stoklarla sınırlıysa bida zor cikar :) siz seviyorsanz kesinlikle alinn

Bide make me wonder uretilse ne güzel olacak en son bir sitede bir kaç tane bulup 80tl vermiştim bir şişesine .ilk ve tek kokum .

Ciceksi sinifinda zaten canim ama baharatli ciceksi pudrali tatlimsi oyle tatli denilince akla vanilyamsi sekerimsi tatlilik degilde hani cicegin bi aci kokani var bide boyle tatli kokani cok naif zarif cok degisikk bi kokudur aslinda :)
Ben siparis vermedim suan da olympea yla ask yasiyorum baska parfum kullanmak istemiyorum olympea benim icin nasi desem sanki istedigim butun notalar bu parfumde toplasmis gibi kokuyor eksi bi yanini da bulamiyorum hic :) cevremde herkes de bana cok yakistirdi herkes begendi basta esim vazgecemiyorum simdilik bu parfumden ben ♥️

Avon treselle üretimden kalkti diye üzülen arkadaslara müjdeyi vereyimm :) 23 kasim dan sora avon katalogların da yerini aliyor. :KK200:

Yaa namını çok duymuştum ama deneme fırsatım hiç olmamıstı. Tamda aradığım kokuya yaklaştım tamam artık bu diyodum avon Tomorrow için ama aklımçelindi şimdi :) inşallah windscape de geri getirirler. Treselle nasıl bi Koku? Celebre ye mi benziyor?

Yaa namını çok duymuştum ama deneme fırsatım hiç olmamıstı. Tamda aradığım kokuya yaklaştım tamam artık bu diyodum avon Tomorrow için ama aklımçelindi şimdi :) inşallah windscape de geri getirirler. Treselle nasıl bi Koku? Celebre ye mi benziyor?
Celebre de guzeldir ama bana daha cok liseli kiz kokusu gibi geliyor daha genc cocuksu treselle cok kadinsidir olgun bi kokudur ♥️

Back