- 10 Temmuz 2015
- 956
- 213
- 53
- 32
- Konu Sahibi perfume love
-
Aaaa gercektenmiii :)) tekrarmi uretiliyorr cook sevindimAvon treselle üretimden kalkti diye üzülen arkadaslara müjdeyi vereyimm :) 23 kasim dan sora avon katalogların da yerini aliyor.
Ewett tatlimm bende onu denemeden uretimi durdu diye üzülüyordum :) yeniden gelmis kokusunu cok merak ediyorm aralikta hemen siparis edicemm .... kokusu nasildi hangi parfume benziyordu sence ??Aaaa gercektenmiii :)) tekrarmi uretiliyorr cook sevindimBi treselleyi severim birde little black dressi :)
Bazen bole yapıyolar sevilen kokularin uretimi duruyor. Fakat cok istek talep gelirse tekrar cikariyorlarÜretimi niye kalkmıştı kk
Ayyy ben cok merak ediyorm:))Kokusunu unuttum ama guzel bjr parfumdu tekrar denicem cikarsa:)
Nasi desemm bilemedim kuzumm bence tresellenin kokusu hic bi parfume benzemiyo boyle kremsi pudrali yumusak cok farkli bi kokusu var tresellenin cok begeniyodum boyle insana kendini cok şık hissetiriyo cok kadinsi tarif bile edemiyorum okadar sevindim ki tekrar uretilmesine insallah yine ayni koku olarak uretiliyodurEwett tatlimm bende onu denemeden uretimi durdu diye üzülüyordum :) yeniden gelmis kokusunu cok merak ediyorm aralikta hemen siparis edicemm .... kokusu nasildi hangi parfume benziyordu sence ??
23 kasımda ayni koku katalog da :)Vanilya ki bı bı ksu vardı, o çok hoştu ya
Bulsam alirim
Ayyy ciddi misin kesinlikle 23 kasimda siparis vercem bide indansence lotus cikmis pembis bir sise onuda cok merak ediyormNasi desemm bilemedim kuzumm bence tresellenin kokusu hic bi parfume benzemiyo boyle kremsi pudrali yumusak cok farkli bi kokusu var tresellenin cok begeniyodum boyle insana kendini cok şık hissetiriyo cok kadinsi tarif bile edemiyorum okadar sevindim ki tekrar uretilmesine insallah yine ayni koku olarak uretiliyodurGozum kapali tavsiye ederim kesinlikle
Canim bana incandessenceyi cok tavsiye ettiler klasik olanini hic bakmadim kokusuna :) nasillar pek bilmiyorum ama treselle ve little black dress dedimmi cok iyi bilirim cok kalicidirlar bide bu ikisiAyyy ciddi misin kesinlikle 23 kasimda siparis vercem bide indansence lotus cikmis pembis bir sise onuda cok merak ediyorm
Incandessence harika bir parfum pembe olanini denemedim onuda getirticem wish of love var suan o bitsin. Suan klasik olanini kullaniyorm bunu yillardir alirm:) wish of love da alirim surekli ozledigim kokular bunlar kullanmadgm zamanAyyy ciddi misin kesinlikle 23 kasimda siparis vercem bide indansence lotus cikmis pembis bir sise onuda cok merak ediyorm
Rca edermmtresselle çok harikaydı yaa iyi oldu tekrar üretildiği sağol canım haber verdiğin için.
Ucret 55 tl olacakmis 23 kasimda bakabilirsnzÜcreti ne kadar olur ki
Stoklarla sınırliymis bida bulamayacaksnz yine üretimi duracak haberiniz olsun cok sevdiğiniz bir kokuysa stok yapmak en iyisiÇok üzülmüştüm zaten kataloğu dün gördüm ve fiyatını fazla bulmama rağmen hemen sipariş listeme ekledim bir tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?