• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon treselle severler müjde

perfume love

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
956
213
53
32
Avon treselle üretimden kalkti diye üzülen arkadaslara müjdeyi vereyimm :) 23 kasim dan sora avon katalogların da yerini aliyor. :KK200:

Aaaa gercektenmiii :)) tekrarmi uretiliyorr cook sevindim ♥️ Bi treselleyi severim birde little black dressi :)
Ewett tatlimm bende onu denemeden uretimi durdu diye üzülüyordum :) yeniden gelmis kokusunu cok merak ediyorm aralikta hemen siparis edicemm .... kokusu nasildi hangi parfume benziyordu sence ??

Ewett tatlimm bende onu denemeden uretimi durdu diye üzülüyordum :) yeniden gelmis kokusunu cok merak ediyorm aralikta hemen siparis edicemm .... kokusu nasildi hangi parfume benziyordu sence ??
Nasi desemm bilemedim kuzumm bence tresellenin kokusu hic bi parfume benzemiyo boyle kremsi pudrali yumusak cok farkli bi kokusu var tresellenin cok begeniyodum boyle insana kendini cok şık hissetiriyo cok kadinsi tarif bile edemiyorum okadar sevindim ki tekrar uretilmesine insallah yine ayni koku olarak uretiliyodur ♥️ Gozum kapali tavsiye ederim kesinlikle :KK15:

Nasi desemm bilemedim kuzumm bence tresellenin kokusu hic bi parfume benzemiyo boyle kremsi pudrali yumusak cok farkli bi kokusu var tresellenin cok begeniyodum boyle insana kendini cok şık hissetiriyo cok kadinsi tarif bile edemiyorum okadar sevindim ki tekrar uretilmesine insallah yine ayni koku olarak uretiliyodur ♥️ Gozum kapali tavsiye ederim kesinlikle :KK15:
Ayyy ciddi misin kesinlikle 23 kasimda siparis vercem bide indansence lotus cikmis pembis bir sise onuda cok merak ediyorm

Ayyy ciddi misin kesinlikle 23 kasimda siparis vercem bide indansence lotus cikmis pembis bir sise onuda cok merak ediyorm
Canim bana incandessenceyi cok tavsiye ettiler klasik olanini hic bakmadim kokusuna :) nasillar pek bilmiyorum ama treselle ve little black dress dedimmi cok iyi bilirim cok kalicidirlar bide bu ikisi ♥️

Incandessence harika bir parfum pembe olanini denemedim onuda getirticem wish of love var suan o bitsin. Suan klasik olanini kullaniyorm bunu yillardir alirm:) wish of love da alirim surekli ozledigim kokular bunlar kullanmadgm zaman

Back