avon tahitian

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
taşınacağım için elimdeki parfümleri elden çıkarıyorum. bu parfüm bende var, kutusunda duruyor. piyasadan da kalkmış, bi daha bulabileceğinizi zannetmiyorum. isteyen iletişime geçsin.

Son düzenleme:
merhaba ben aranıza yeni katıldım şu tahitian parfümü almak istiyorum yardımcı olurmusunuz

canım hoşgeldin :) bi hafta önce opak'la takas yaptık tahitian'ı.

ama istersen "avon be kissable" var elimde. kutusunda duruyor, 2-3 kere anca kullanıldı. güzel bir çiçek kokusu.

istersen iletişime geçebilirsin.

taşınacağım için elimdeki parfümleri elden çıkarıyorum. bu parfüm bende var, kutusunda duruyor. piyasadan da kalkmış, bi daha bulabileceğinizi zannetmiyorum. isteyen iletişime geçsin.

haydaaaaaaaaaaaaaa napcaz şimdi bende istiyorum ondann :çok üzgünüm:

fena bi koku değil kullanmıştım hindistan cevizi kokuyor ama brz ağır.egzotik kokuları sevenler kaçırmasın derim.kalıcılığıda fena değil.

benim elimde avon tahitian parfüm var, fazladan almıştım kullanılmadı,kutusunda duruyor. isteyen iletişime geçebilir yerimseniben

benim elimde avon tahitian parfüm var, fazladan almıştım kullanılmadı,kutusunda duruyor. isteyen iletişime geçebilir yerimseniben

merhaba 100 mesajı geçmediğim için mesaj atamıyorum ben ilgileniyorum çok da istiyorum eğer sizin içinde uygunsa konuşalım bu konuyu :)opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…