• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON soruları

sipisip

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
24
0
36
Adana
kızlar merhaba :)
ben bugün avonda satış temsilcisi oldum. Adana'da yaşıyorum ve çok fazla çevrem yok. Fazla satış yapabilmem için fikir verebilecek olan arkadaşlar olursa çok sevinirim :54:

cnm bnde bir dönem yaptım biraz çetrefilli bi iş ama başka uğraşın yoksa senin için eğlenceli olabilir...en azından kazancınla kendi kozmetik ihtiyacını karşılayabilirsin...okuyosan sınıfında çalışıyosan işyerinde arkadaş ortamında ev gezmelerinde...kuaförde...yakın arkadaşlarına katalog verbilirsin onlarda kendi çevrelerinden senin adına sipariş alırlar...valla cnm bunun yeri zamanı yok kadın gördüğünde hiç durma... ;))) bana dolmuşta satmaya çalışanı bile oldu....;)))

cnm bnde bir dönem yaptım biraz çetrefilli bi iş ama başka uğraşın yoksa senin için eğlenceli olabilir...en azından kazancınla kendi kozmetik ihtiyacını karşılayabilirsin...okuyosan sınıfında çalışıyosan işyerinde arkadaş ortamında ev gezmelerinde...kuaförde...yakın arkadaşlarına katalog verbilirsin onlarda kendi çevrelerinden senin adına sipariş alırlar...valla cnm bunun yeri zamanı yok kadın gördüğünde hiç durma... ;))) bana dolmuşta satmaya çalışanı bile oldu....;)))

:)) ben ege ünv okuyordum bu sene okulumu dondurdum tekrar hazırlanıyorum etüt merkezine gidiyorum ordada çok fazla insanla karşılaşamıyorum. Artık çevremdeki insanlara satmaya çalışıcam :)

Back