• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avon soft musk

minervaduygu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
209
0
96
45
Manisa
kızlar merhaba.avon temsilcisi bir arkadaşım var.en son wish of love adlı parfüm indirimde çok uygun dedi.sipariş ettim ama bir başka arkadaşım da soft musk tavsiye etti.sizce soft musk nasıl bir parfüm.kullananlar düşüncelerini paylaşırsa mutlu olurum.

soft musk bende kokladığım anda başımı ağrıtma özelliğine sahip :sinifsinif: bir çok kişi beğenir aslında,pudralı temiz bir kokusu vardır ama nefret edeni de bir okadar çoktur..

moringacım o kadar ağır yani kokusu.hafif ve temizlik hissi veriyor demişti arkadaşım.tabi bir de her tende aynı etkiyi yaratmıyor.ben de öyle temizlik hissi yaratan parfümleri gündüz kullanımı için çok beğenirim.

moringacım o kadar ağır yani kokusu.hafif ve temizlik hissi veriyor demişti arkadaşım.tabi bir de her tende aynı etkiyi yaratmıyor.ben de öyle temizlik hissi yaratan parfümleri gündüz kullanımı için çok beğenirim.

canım ben de fresh kokuları çok severim. ağır baharatlı,şekerli kokularla aram iyi değildir. bana da hafif diye önermişlerdi,denemeden alıp pişman oldum :umursamaz: dediğin doğru her tende farklı duruyor kokular,hem de herkes her kokuyu aynı şekilde algılamıyor. ama sen yine de bir numune iste bu kokudan,deneyip ondan sonra al canım

ben şu anda kullanıyorum
hafif bence kokusu
geçen gün içinde bi arkadaşımla konuşurken parfümümü sormuştu çok güzel kokuyor diye.
ben beğeniyorum

Bende soft musk'ın kokusunu çok beğeniyorum..
Ama sen burdaki yazılara güvenerek alıp almama konusunda karar verme derim...
Çünkü herkesin zevki farklı...
Herkesde duruşu farklı..
Sen kokla ve sonra karar ver...

Çiçeksi pudralı yumuşak bir koku opuyorumnanaktan
Bebek pudrası gibi,ben beğenmiştim :emir_bebek:
Tek eksiği kalıcı olmaması CADIARZU
Mutlaka teninde deneyip karar vermelisin canım
yerimseniben

kızlar çok teşekürler düşüncelerinizi paylaştığınız için.hala karar veremedim.alıp pişman olduğum ve tabi paramın boşuna gittiği o kadar parfümüm oldu ki.hafif diyenler de var,tam tersi ağır diyenler de.pudralı bir parfümse beğenirim gibi geliyor ama.

eskiden vardı hala var mı bilmiyorum impulse ın hint of musk diye bir kokusu vardı ben ona benzetiyorum bu parfümü. anne kokusu gibi yumuşak hoş bir koku ben seviyorum

Son düzenleme:
haci mis diorm ben ona.. degmez bence ama severek kullananlar tanıyorum... wish of love terch ederm ben ikisi arasında secim yapıcaksam ama

k12 de üçlü set deo+roll-on+ edt müşteri fiyatı 32.80 ben almayı düşünüyorum. beni mutlu ediyor bu koku. ve dğer edt lere göre daha kalıcı

2bucuk saatLik bi otobüs yoLcuLugu yaparken yan koLtuktaki bayan bu parfümü kuLLanmıs buram buram kokuyordu. daha önceden kokusunu duymus ve ne hosmus demistim.iLk basta yanımda oturan bayanın kokusu hos geLse de yoLcuLuk sonunda o koku yüzünden fenaLıkLar gecirmstim kafamçokkarıştı durdukca bende hasar yapan bi koku akannehir

Back