Avon Soft Musk Kullanan Var Mı ?

RABARBA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
2.245
13
158
İstanbul
Kızlar nasıl bi koku alsam mı diye düşünüyorum ama tereddütteyim bi yardımcı olun :)

pudralı sıcak bir koku. eskiden impulseda benzer ibr koku vardı ben seviyorum anne kokusu gibi :) sıcacık

bende beğenmiyuorum 2 yıldır 2 kere sıktım. Ama arkadaşların dediği gibi zevkler farklı oluyor
Çünkü bizim iş yerinde bir bayan 1,5 ayda hemen bitiriyor bu parfümü

kimisi şeker kokularını kimisi çiçeksi kokuları sever. Bende vanilyalı ve pudralı kokuları seviyorum mesela çiçeksi kokuları sevmiyorum. Alıcam inşallah bu parfümü .. Umarım pişman olmam :)

avonun en iğrenc parfümü bana göre:bbo: yani o kadar güzel koku var bence alma derim canım ama tabi zevkler farklı..

Bilmiyorum canım benim hoşuma gitti. Far awayi kullanıyorum şu anda onuda sevmeyen çok.

canım ben kullanıyorum ve cok sevıyorum benden sana tavsıye ılk once rexona musk deodorant al kokuları bırbırıne yakın cunku tenınde durusuna kokusuna bak ole al....

Ozaman bugün rexonaya bakıyım. Kokuları birbirine yakınsa rollonları bu parfümle birlikle kullanılabilir sanırım.

BEN 2SENEDİR KULLANIYORUM KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM.SEN GİDİYORSUN KOKUN ARKANDAN GELİYOR SÜPER BEN ÇOK SEVİYORUM BEBEK KOKUSUYLA PUDRA KOKUSU ARASI BİŞİYbayanssulusmile

öyle bir kokuki soft musk yaseversin yada nefret edersin tenininizle uyduysa eşsiz bir koku hiç bir kokuya benzemiyor durdukça da yoğunlaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…