Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden kimse katolog ekleyemiyor acaba avon bize yeni yıl hediyesi olarak katologmu gönderecek:97:
neden kimse katolog ekleyemiyor acaba avon bize yeni yıl hediyesi olarak katologmu gönderecek:97:
ay madem yılbaşı hediyesi gönderecekler o zaman limt koymasınlar bencelimit koyarlarsa o hediye olmuyor kiya bilmiyorum ama avonda öle incelikler yok gibi =)=)
bişi dicem belki yıl bası hediyesi olarka gün hediyesi koyarlar p.tesi faturalancak nasılsa ama gün hediyesi 175 tl ye oluyo bn 172tl girdim onu bile alamıyorum ühüüü ühüüü :S
ya bilmiyorum ama avonda öle incelikler yok gibi =)=)
bişi dicem belki yıl bası hediyesi olarka gün hediyesi koyarlar p.tesi faturalancak nasılsa ama gün hediyesi 175 tl ye oluyo bn 172tl girdim onu bile alamıyorum ühüüü ühüüü :S
kızlr ben sipariş qirdim ama altta katalog giriş yeri bi değişik oldu ben bişi anlamadm
anlayan varmı?:26:
yokyahu şaka yapıyorum kutunun içinden sadece 2 adet parfüm numunesi çıkacak oda ürün tanıtımı için:)
kızlarr burda örnek ürnlerde 1tl yazıooo bu ne yaff :26:
valla ben bu ay paraları toplamayla uğraşıcm hediyeleri beğenmedm vermicm fazla sipariş 170 tllik girdm
dahada kesinlikle girmem