slm kızlar yeni yerimizi zor buldum :) her şey değişmiş ben yokken.bi sorum olucak 2 iade 1 değişim verdim geçen gün ama cari de sadece biri düşmüş.değişim diğer faturada gönderilir heralde ama diğeri ndn düşmedi acaba.şu çift taraflı gece çantasını iade ettim.fırsatlardan almıştım yamuk dikilmiş iade ettim.edilmiyomu ki???
cnm süper fikir ama ben yapamazdım heralde gene de öyle satış yapanları ben de görüyorum bi dükkanda da satanlar oluyor müşteriler gözüyle gördükleri dokundukları kokladıkları ürünleri hemen alıyor bi de böyle siparişle getiriyoruz filan ya müşteri hemen alıp parasını ödeyip çıkmak istiyor.dün konyanın en işlek yerine biri tezgah açmış.hemde erkek..avonun son 3-4 ayındaki indirimli parfümlerinden almış.durup sordum.bu ay aldıgım pur blankaya full speed e 30 dediüzerine 3-5 koymus satıyor.güzel fikir girişimci olmak lazım ama ben yapamam sanırım o kadarını..
teşekkürler canım.yalnız benim anlamadığım bişey var aslında:44:burda birçok arkadaş cildim sorunsuz diyor ama ben tam olarak sorunsuz ne demek anlayamıyorummesela benim cildimde leke ve sivilce yok sadece çok çok hafif yani çok yakından bakınca gözenkler yani kıl kökleri belli oluyor.bu bir cilt sorunumudur?yoksa sizde de belli oluyormu?benim istediğim cilt hani pelin karahan varya onun gibi pürüzsüz ve beyaz yani sizin cildiniz onunki gibimi yoksa benimki gibimi?:44:
kızlar konuyla alakası yok ama ha bugün ha yarın diyete başlayım derken iyice kilo aldımanladımki bir liste olmadan veremiyorum aksine nasılsa başlıcam deyip alıyorum bende bugün holywood diyetine başladım.(içlerinde en makulu o geldi )aranızda kilo problemi olan varsa bana yoldaş olabilir yine burda bir sayfası var orada buluşalım
teşekkürler canım.yalnız benim anlamadığım bişey var aslında:44:burda birçok arkadaş cildim sorunsuz diyor ama ben tam olarak sorunsuz ne demek anlayamıyorummesela benim cildimde leke ve sivilce yok sadece çok çok hafif yani çok yakından bakınca gözenkler yani kıl kökleri belli oluyor.bu bir cilt sorunumudur?yoksa sizde de belli oluyormu?benim istediğim cilt hani pelin karahan varya onun gibi pürüzsüz ve beyaz yani sizin cildiniz onunki gibimi yoksa benimki gibimi?:44:
golden lady ben yaşlımıyım ki yao kız kaç yaşındaki yine 23-24 vardır be güzelim:44:
şimdi baktım canım pelin 1984 doğumluymuş.bende 1981 yani 3 yaş küçük benden
Kızlar Bişi sorcam . ben gecen persembe aksamı sparis vermısdım bugun tekrar sparıs verdım Onceki sparisimin odemesi ocak 10 da bu son sparisimin bana gelmesını etkılemez dımı?
etkilemez canım gelir siparişin
bayanlar acil k14 deki perceıvenin kodu ney tek tek girdim siparişime 129tl görünüyor
hayır cnm öyle demek istemedim ya nasıl anlatsam 5 yaş bile farkediyor aslında ikiniz aynı yaşta görünüyorsunuz bence sen ondan daha hoşsuninan bana bütün dürüstlüğümle söylüyorum zaten ben o kızı pek beğenmiyorum çok çocuksu bir ifadesi var
pelin karahanla aynı yaşatayım ama onun kadar mükemmel gözükmeyenlerdenim aslında makyajsız fotoğraflarına baktığında pelinin de o kadar mükemmel olmadığını görürsün aslı enverin normalde yüzünde çok çil vardır mesela ama kavak yellerinde çoğu zaman cildi bebek gibi bazen kapattırmıyor çillerini çünkü kapatılmasını hiç sevmiyormuş çillerini çok seviyormuş
şimdi baktım canım pelin 1984 doğumluymuş.bende 1981 yani 3 yaş küçük benden
hayır cnm öyle demek istemedim ya nasıl anlatsam 5 yaş bile farkediyor aslında ikiniz aynı yaşta görünüyorsunuz bence sen ondan daha hoşsuninan bana bütün dürüstlüğümle söylüyorum zaten ben o kızı pek beğenmiyorum çok çocuksu bir ifadesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?