ay bende kullansam mı acaba onu :) Nekadar zamandır kullanıyorsun ? .. benim cildim yağlı Yağlı cilt için kopuk ve tonık aldım gelıcek inş bide bu clearskin denerim böle belirgin sonuc veriyorsa :)
teşekkürler canım.yalnız benim anlamadığım bişey var aslında:44:burda birçok arkadaş cildim sorunsuz diyor ama ben tam olarak sorunsuz ne demek anlayamıyorummesela benim cildimde leke ve sivilce yok sadece çok çok hafif yani çok yakından bakınca gözenkler yani kıl kökleri belli oluyor.bu bir cilt sorunumudur?yoksa sizde de belli oluyormu?benim istediğim cilt hani pelin karahan varya onun gibi pürüzsüz ve beyaz yani sizin cildiniz onunki gibimi yoksa benimki gibimi?:44:
cuma günü kargoya verdiğim iadem düşmüş
bende cuma günü vermiştim hala düşmemiş
arkadaşlar 17 yaşında oğlum var.ona parfüm almak istiyorum k1de indirimde olanlardan hangisini önerirsiniz gençlere hangisi daha uygun sizce?:26:
ben full speed derim
belli olmuyor ki canım ne zaman ne yaptıkları..umarım seninkide en kısa sürede düşer
inşallah canım
kargocu makbuz vermemişti bana o yüzden biraz tedirginim eğer iadem kayıp filan olursa hiç bişey iddia edemem :18:
inşallah canım
kargocu makbuz vermemişti bana o yüzden biraz tedirginim eğer iadem kayıp filan olursa hiç bişey iddia edemem :18:
kızlar konuyla alakası yok ama ha bugün ha yarın diyete başlayım derken iyice kilo aldımanladımki bir liste olmadan veremiyorum aksine nasılsa başlıcam deyip alıyorum bende bugün holywood diyetine başladım.(içlerinde en makulu o geldi )aranızda kilo problemi olan varsa bana yoldaş olabilir yine burda bir sayfası var orada buluşalım
hollywood diyeti yüzünden sokak ortasında dşüp bayılıyordumbeter etti beni..dikkat et kendine
gerçekten mi ay banada en sağlıklı görüneni o olmuştu oysaki:44:ilk iki gün detoks sonrakiler düzenli beslenme gibi gelmişti
teşekkürler canım dikkat ederim.bende şu 6 öğün olayını beceremedim gitti 2 gün yapsam 3.gün kaçırıyorum sonra hepten bırakıyorumbirde içimde o şevk yok ya hani istesem veririm biliyorum ama isteyemiyorum sanki nasıl bişey anlamadım sanırım stres ve sıkıntıdan oluyor:44:ama bu gidişle çok alıcam en iyisi dur demek yoksa çok şişman biri değilim hafif balık etliyim
problem olmaz canım ben 2 kez iade verdim adam ikisinde de makbuz yok bizde hiç vermiyoz ki dedibizim buraya haftada bir kez geliyolar ya önemsemiyolar sanırım.ama bişey olmaz merak etmeyin olursada bizi arayın yardımcı oluruz dedi.ve gerçektende iadelerim hemencecik düşüyor benim hiç gecikmiyor maşallah
canım istersen baglı bulundugun kargo şubesini arayarak ismin ve soyisminle su andaki durmunu öğrenebilirsin.bugun öğlen aradım ben kargoyu fiş numaramdan bulamadı ismimden buldu kargonuz ulaşmış dedi.gerekte yokmus gerçi ben aradıktan 1 saat kadar sonra düşmüş iadem..eğer ki kafanda soru işaretleri varsa kargo subesini arayıver rahatlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?