Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niyeki:44:makyaj makyajdır aslında.yani gözüne kaşına dudağına ne farkediyor acaba çok ilginçmiş::44:
benim gözüme benziyor bu yayani çok yakından fotosunu çekince benziyor buna.ama tabi bunları bilgisayarda daha canlı parlak hale getiriyolar ondan böyle hoş duruyor bence baksana beyaz kısmı hiç bu kadar parlak ve bembeyaz olabilirmi?.yoksa bildiğin göz işte.makyajı güzelmiş ama
sanmıyorum yaa benım esım encok sarıyı beyenır acık acıkta soyler sarı yap sacını dıye ama evlenmeden oncede sarıydım ben zaten aynı senın gıbı bırkere evlenmeden once degısıklık olsun dıye kızıl tonlarında yapmıstım degıstıremezmısın demıstı bende degıstırdım karamele tonlarınada bısey demez ama kızıl golgeye karsı :)) ama ozellıkle kendımı bakımlı ıken ıyı hıssettıgımı bılır ve hıc bıseyıme karısmaz kayınvalıdem sarı sacımı hıc sevmezdı annesıne ben ıstıyorum ama der hep
benim eşimde bana yakıştığını düşündüğü şeyleri istemiyor arada :) güzel oldugum için dimi diyorum bende...sarıdan nefret ediyoo hele esmer seviyorum der...kızılıda istemez bi kahve tonlarında boyarım saçımı sevmediği için pek ısrar etmiyorum :)
lise zamanlarındanken bende metalci takılırdım şimdi gülüyorum
saçlarım kızıldı
benim eşimde saçıma makyajıma hiç karışmaz2 yıl önce bırak kızılı nerdeyse kırmızıya boyadım saçımıhani pembenin çok koyusu oluyor ya çok açık şarap rengi işte öyleama belki doğumdan yeni çıktığımdanmı kendime pek bakamadım o aralar ondanmı bilmiyorum ama pek yakışmadı bana sankibende doğal renginne boyatıp uzatıp kestirdim tekrar platin sarı röfle attırdım.şimdide iyice sklaştırıp dahada sarı yapıcam bakalım nasıl olacakbenim eşimle tek sorunum dekolteetek biraz kısa olsa yada hafif bir göğüs dekoltesine kıyamet kopardün yün bir elbise giydim hani kazak gibi ama uzun oluyor ya işte onlardan.boyuda dizimin biraz üstünde altına kalın çorap giydim sırf kızmasın diye.kızmadı ama sürekli gözü bacaklarımdaydıinsan haliyle rahatsız yürüyor öyle bakıncadaelimdeki kısa montumu sürekli önümde bacaklarımın üstünde tuttum durdum
canım kaynak kullanırsn evlenrsen başka kesn çözüm yok düğünden 1 ay önce kuaföre git kaynak taktr doğal olsn ama sonra istediğin renk boya istediğin gibi yaptr saçını :)
cnm ya teklif alıcağm gün olmasını çok isterdm kısmet yaa of. tamda denk geldiii. kaynak da kullanışlımı değilmi bilmiyorum ya
benim kardeşiminde saçları hiç uzamıyor...samsunda rus paarı diye bi yer var ordan bi postiş almış 50tl..ye ama gerçek saç değil...ama yinede aynen gerçek saç gibi naylon postiler gibi değil aynen kaynak gibi çok güzel beline kadar boyu...tek sorunu boyanmıor
gonaydın kızlarr..... hayırlı sabahlar dilerim..... fırsat bulabildikçe giriyorum okuyorum böööylee şimdi de o güzel keyifli dakikalarımdan bitanesi
ay ondanmı yazsamkı cok kullanılan bır parfummu
canım yeni bu parfum ama burdaki kızlar kalıcı güzel dediler..onların referensıyla alıyorum bende
canım yeni bu parfum ama burdaki kızlar kalıcı güzel dediler..onların referensıyla alıyorum bende
hosgeldın cnm dakıkalarının tadını cıkar cnm
ehueeee evet canım.... oku oku da bitmiyoki arada kaytarıyom sayfa atlıyom şşşştttt sus aramısda kalsın kimse duymasın
eternal magıc aldım kızlar boncuk kodu gırıcekmıyım kendımı verıcek