aile boyu 21.00 tl olan mı fiyatı eger o isen paket kodunu gireceksin 25468 zaten 21 liralık ürün alır isen 2 tane el kremi kodu 25404 alabilirisn sadece canım..
((( arkadasıma ulasamıyorum umarım 4 kadar ulasırım
panorama sayfa 24 deki silikonlu el kremlerinden 2 tane birde sayfa 26 da en altta tüm aile için el yüz ve vücut kremi diyor ya o (fiyat vermeyeyim).bu 3 ü nü gireceğim.7,5 u geçiyor ya en son sayfada gliserinli kremini gösteriyor *bu promosyondan yararlanmak için indirimli Avon care el kreminin kodunu yazın diyor. bunun anlamı ne?
goldenlady de gelmiş goldenlady biliyorsan sende cevaplarmısın
panorama sayfa 24 deki silikonlu el kremlerinden 2 tane birde sayfa 26 da en altta tüm aile için el yüz ve vücut kremi diyor ya o (fiyat vermeyeyim).bu 3 ü nü gireceğim.7,5 u geçiyor ya en son sayfada gliserinli kremini gösteriyor onuda istiyorum ama yanında*bu promosyondan yararlanmak için indirimli Avon care el kreminin kodunu yazın diyor. bunun anlamı ne?siparişi girerken nasıl gireceğim?
eger sen bu üçünü alı isen 12.8 yapıyor sadece bir tane 75kr krem alırsın kodu en arka kapakta var 25404 canım
kodlar aynı faturalanınca 0.75 olarak görünüor ama...bende öle oldu25404 kodu ama 24. sayfada da aynı kod var.yani bu kod indirlinin kodu değil.ben normal 1 gliserinli 2 silikonlu ve 1 aile krem gridiğimde faturaya gliserinli 0,75 olarakmı yansıyacak acaba :44:
25404 kodu ama 24. sayfada da aynı kod var.yani bu kod indirlinin kodu değil.ben normal 1 gliserinli 2 silikonlu ve 1 aile krem gridiğimde faturaya gliserinli 0,75 olarakmı yansıyacak acaba :44:
bebeğim eger 7.5 tl lik sipariş girmeden o kodu girer isen normal fiyatı olan 3.60 dan faturana yansıyacak yok eger 7.5 sipariş girip o kodu girer isen 75 kr olarak işlenecek anlaştık
Yarın sıparıs gondersem sabahtan yada bu gece cumaya gelırmı elıme
panorama sayfa 24 deki silikonlu el kremlerinden 2 tane birde sayfa 26 da en altta tüm aile için el yüz ve vücut kremi diyor ya o (fiyat vermeyeyim).bu 3 ü nü gireceğim.7,5 u geçiyor ya en son sayfada gliserinli kremini gösteriyor *bu promosyondan yararlanmak için indirimli Avon care el kreminin kodunu yazın diyor. bunun anlamı ne?
Kızlar oglum ılk sayfasının yırttı panaromanın 275 lıraya bu ay ne verılıyodu
benim kızda yırttı :) ama sarjlı el süpürgesi var ama 400 . 500 civarı ta bilmiyorum
peki 3 tane alabiliyomuyuz canım? hani panoramaya 1 tane mi hakkımız var sadece?
kodlar aynı faturalanınca 0.75 olarak görünüor ama...bende öle oldu
bidee bu ürünlerden 1 er tane alma hakkı var die biliorum.ben 2 tane gliserinli girmiştm 0.75 ten hesaplamadı.normal fiatttan hesapladı her ikisinide.değitrdim kremi sonra hediyeyi olan kremi 0.75 ten hesapladı
bebeğim eger 7.5 tl lik sipariş girmeden o kodu girer isen normal fiyatı olan 3.60 dan faturana yansıyacak yok eger 7.5 sipariş girip o kodu girer isen 75 kr olarak işlenecek anlaştık
kızlarrr konuyla alakası yok ö.dilerim ama çok kötüyüm ya saçlarım uzamıyoooorrrrr ve muhtemelen 3 martta evlenme teklifi alıyorummmm saçım brazcık çabuk uzasa offf bi fikriniz yada bildiğiniz bişeyy var mı lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hıı oylemı ya ocak panoramasında 275 ede bısey varya bundada var dıye dusundum
kızlar kampanya 14 panoramadaki kiera saat(siyah plastik kordonu ve saatin çevresinde taşları olan )dışarıda aynısı 15 tl satılıyormuş benim kız görmüş anne tıpatıp aynı ben dışarıdan alıcam dedi ocak ayının katoloğu müşterimde olduğu için şu an bakamıyorum ama hatırladığım kadarıyla katolog fiyatı 39 tl gibiydi arada bayağı fiyat farkı var bilginize
en düşügü 560 a şarjlı el süpürgesi tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?