Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acıgada kapalıyada ınsan olarak bakılan yerler az turkıyede ıstanbuldada semte gore degısıyor
Zarf seklınde cantadan kalmısmıdır kızlar
denemek lazım cnm keske avon stokta kalmayanları listelese
çok rahatsız oluyosanız canım bence ankaraya yakın konya kayseri gibi şehirlerde çok güzeleğer imkanınız varsa oralarda daha rahat edersiniz
Keşke konya olsa tatlım nasip ya öyle bi düşüncemiz düğün olunca varda zaman ne gösterir bilinmez :) biz rahatsız olmuyoruzda çevremizdeki insanlar bizden epey rahatsız oluyor ne yazık ki :) onlarımı göndersem maviş konyaya ne dersin
kızlar günaydın pur blance siparişi verdim yanında pur blance ve full speed hediyeli ama sipariş detayında hediye ürünlerim görülmüyor, bi anormallik yok diğmi siparişle gelir
evet konyanın çogunlugu kapalı fakat ben açık olarak ta çok rahatım herhangi bir problemim yok..belkide de çok acık olmadıgım içindir(saçım açık yazın gitdiğim kıyafetlerin kolları sıfır kola yakın..gögsüm ve belimin görünmemesine dikkat ederim).. Ama şort mini etekte giyen gördüm.konyanın adı çıkmış 9 a inmez 8 e.internette neler okuyorum konya ile ilgili medeniyet görmemiş yobaz yapıp çıkmışlar bizi
kızlar günaydın Pur Blance siparişi verdim yanında pur blance ve full speed hediyeli ama sipariş detayında hediye ürünlerim görülmüyor, bi anormallik yok diğmi siparişle gelir
evet konyanın çogunlugu kapalı fakat ben açık olarak ta çok rahatım herhangi bir problemim yok..belkide de çok acık olmadıgım içindir(saçım açık yazın gitdiğim kıyafetlerin kolları sıfır kola yakın..gögsüm ve belimin görünmemesine dikkat ederim).. ama şort mini etekte giyen gördüm.konyanın adı çıkmış 9 a inmez 8 e.internette neler okuyorum konya ile ilgili medeniyet görmemiş yobaz yapıp çıkmışlar bizi
Deneyimli arkadaşlar bi yardımcı olsanız
canım siparişi gönderdin mi gönderdi isen faturada yok mu ??göndermedi işen daha ilerlet sayfaları fatura FATURA TAHMİNİ TUTARINA tıkla bi ordan bak ..
dersana ve bilen herkese birşey soracagım.k14 panoramasının en arka sayfasında yenilenmiş kremlerden 7,5 tl lik siparişe el kremi 0,75 diyor.ben 2 tane el kremi ve bir tane aile boyu krem var ya ondan alacağım 7,5 u geçiyor.o el kreminide alayım diyorum.onu nasıl gireceğim:44:
siparişimi dün verdim bugün tekrar bi kontrol ettiğim de hediye ürünler görülmüyor, sade fiyalı olan var sipariş takibinden bakıyorum bu arada
Yarın sıparıs gondersem sabahtan yada bu gece cumaya gelırmı elıme
sabah erkenden versen o gün içinde faturalansa bi gün sonra kargoya verilse sanırım cuma ulaşması gerek sana .. Bugun ver tatlım neden bekletiyorsun