- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
kızın kac yasında bende yapardım eskıden
ne bılıyım aykırı buluyor herhalde kızmıyorda ıstemıyo yanı
anlamadımkı ben ocak ındırım brosurunden gosterdım arkadasıma ayın ılk gunude sıparıs vercektım
benim kız 15 yaşında hep siyah giyinir tam bir rock metalci evdeki posterleri bir görsen için ürperironun yaşına gidiyor o saç stili ama olgun bayanlara ben pek yakıştırmıyorum daha çok genç kız işi..
tmm cnm doğru yoldasın dediğin gibi ilk günü girmelisin yada bir kaç gün içinde ondan henüz kimse sipariş veremez yılbaşında başlıyor:))
niyeki:44:makyaj makyajdır aslında.yani gözüne kaşına dudağına ne farkediyor acaba çok ilginçmiş::44:
cnm talihsizlik olmuş yapacak bir şey yok ama o ruj gerçekten güzel o rengi deyilde charget chery var bizde kızımın çok beğendiği ruj rujun kimyasıda güzel şöyle düşünecek olursan 9 tl ye ikisini alamazsın yine hesaplı oluyor bence birini satarsın diğeri sana bedavaya gelir cnm bence böyle yap:44:
ya işte bende sinir oluyorum ona madem bitmiş kaldırın o ürün resimlerini öyle deyilmi:117:
ay cnm çok saol olmazsa da ben kullanıcam zaten napalım siyah her zaman lazım:)cnm korkma ben aldım o kalemden müşteriye pırıltılı değil.hatta hani bu pırıltılıydı falan diyodu..
cnm ben pek beğenmedim onları bi arkadaşımda görmüştüm basit duruyo sanki çok da minicik. ama sen bilirsin tabii.kızlar bişey sorucam.gerçi şimdiye kadar pek nadir sorularıma cevap alabildim neyse. bu k1 indirim broşürünün en arkasında 1 zincir 4 kolye varya almak istiyorum ama nasıldır.çok ufak şeylere benziyolar.ne dersiniz yorum bekliyorum.
alla alla ne demek karışmıyorum ya! sanki birbirlerinden gizli iş yapıyolar var ya ben olsam hırs yapmıştım her gün 3-4 kez gidip çalmıştım kapılarını o gıcıksa ben daha gıcık terbiyesizler!gunaydın kızlar hafta sonu anşatmıstım karsı komsum parayı odemıyor uclu parfum setınınde ıkısını gerı verdı bırı onda demın kapıyı caldım ufak kardesı ben karısmıyorum dedı bende dedım ablana soyle o parfumude gerı versın para felan da ıstemıyorum(
cnm bence ver tek fiyatına sonuçta kullanılmamış. biçok temsilci böyle uygunken alıp bi kampanya sonra filan satarak para kazanıyo bizim gibi her ay alıp satmıyo yani:)benımde yabancı musterım yok ama kapıkomsum ıstedı kendı ya bende bısey demedım esımde kes dıologu bu ınsanlardan zarar gorursun dıyor ben herkezı ıyı nıyetlı sanırımyorum galıba
kızkardesımle konustuk demın o bayanın verdıgı fullspeed e musterı buldu bıle ama gunah olmasın dıye tek fıyatına vermıycem ama boylelıkle benım zararım sadece kadının vermedıgı 20 lıra olucak oda basımın gozumun sadakası olsun vermezse napalım tanımama sebeb oldu
valla benimki bakımıma hiç karışmaz çünkü evlendiğimizdede böyleydim şimdide bazen soruyorlar bu sarı saçlarına eşin kızmıyormu diye üstelik şu an belime kadar uzun makyajımada kızmaz ojesiz hiç gezmem evde bile kırmızı ruju zaten ben sürmüyorum doğal kahve tonlarında yapıyorum makyajımı evet dediin gibi çok garip kızıl saçlı bir bayana eşimde birkere öyle yorum yapmıştı acaba kızılı dahamı çok beğeniyorlarda dikkat çekmesin istiyorlarr hmm bunu bir düşünmek lazım
dun yatırdıysan hemen gorunmezmı cnm yaaaaa allah allahay cnm çok saol olmazsa da ben kullanıcam zaten napalım siyah her zaman lazım:)
cnm ben pek beğenmedim onları bi arkadaşımda görmüştüm basit duruyo sanki çok da minicik. ama sen bilirsin tabii.
alla alla ne demek karışmıyorum ya! sanki birbirlerinden gizli iş yapıyolar var ya ben olsam hırs yapmıştım her gün 3-4 kez gidip çalmıştım kapılarını o gıcıksa ben daha gıcık terbiyesizler!
cnm bence ver tek fiyatına sonuçta kullanılmamış. biçok temsilci böyle uygunken alıp bi kampanya sonra filan satarak para kazanıyo bizim gibi her ay alıp satmıyo yani:)
kızlar ya biz dün atmden son faturamı yatırdık ama hala görünmüyo sorun yoktur dimi? ne zaman fatura ödendi die görünür ki. diğer kargom çıkmış yola onu da dün girmiştim bugün yolda hörünüyo topu topu 4 üründü zaten.
kızlar şu fırsat köşesndeki yeşil kapaklı saç kremini şiddetle almanzı tavsiye ediorum saçımı 1 ayda 10 kere boyadm içlerinde orielle açtrmakta var keçe gibiydi bu krem düzeltti yemn ederm şu an ipek gbi eski sağlığına kavuştu 2 yıl önce hediye gelmişti saçım yıkarken bile ayrılmıodu düşünün nasıl taraym dedm şunu bi kullanaym var ya bayıldm bayıldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?