slm kızlar az önce kargom geldi ürünler hakkında belki fikir olur diye bilgi vereyim size:öncelikle pink sands 4lü farın renklerine bayıldım diyebilirim henüz kullanmadım ama çok tatlılar tam benlik
kataloğun son sayfasındaki 3lü gloslar tahminimden küçüklermiş ,ortadaki rengi güzel pembe olan clearden pek farklı sayılmaz yani pekte renk vermedi.color trendin koyu renk pudrasını isteemiştim yüz kontürleme tekniği için,bence kış aylarında kontürleme için gayet iyi bir rengi var bronz pudra şu mevsimde tenimde biraz koyu kalabilirdi ama bu çok iyi oldu hiç parlamıyorda yani açık tenli olupta kontürlemede kullanmak isteyenlere bronzlaşıncaya kadar tavsiye edebilirim.far fırçasınıda çok beğendim oldukça kullanışlı bişeye benziyor.spactralash maskara eh işte fena değil diğerlerinden pek farklı gelmedi bana.son olarak anew eyeliner tam bir hayal kırıklığı bildiğinn kahverengi kalemi eyeliner diye göndermişler ya ucu bile katalogtaki gibi sivri falan değil normal yuvarlak uçlu bir göz kalemi diğer ucundada dağıtmak için süngeri var çok saçma hiç tavsiye etmiyorum bende zaten açılıp kapananlardan aynı renk kalem vardı ne fark varki şimdi!birde niye katalogta ince uçlu yoksa kullanılmışta öylemi yuvarlak uçlu olmuş acep onu bilemedim işte:44: