AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

aynısı banada oldu cnm bende aldım cıkarana kadar canım cıktı.....cok gerdi benim yüzümü kuruttu sanki sevmedim ben kardeşim sevdi

slm kızlarrr avonda en ii fondoten hangisi acaba bilgisi olan varmı bide bu transparan fondoten nasıl hiç mi belli olmuyo sürüldüğü?

ben aldım o transparan fondötenden,hiç güzel değil..kapatıcı özelliği sıfır...
fondöten sürdüğün belli bile olmuyor..çöpe gitti param anlayacağın...

indirim kataloğundaysa tükenebilir canım çünkü hiçnişey bırakmamışlar indirim kataloğundan herşey bitmiş benimde rosie yüzük ve küpeden vardı siparişim mor,turuncu yeşil olan yüzükle küpesi 3 tane yüzük 1 tanede küpe siparişim vardı ,ilk sayfadaki göz farından vardı 2 tane ama tükendiği için alamadım elinde olan varmı arkadaşlar ben bana lazım olanları bi yazayımda bi bakın yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

bunlar lazım acil:2 tane göz farı paleti
1 tane diamondesgue solitaire küpe
3tane rosie yüzük
1 tane rosie küpe

yok canım ya normal katalogdakı 73 sayfadakı

aynısı banada oldu cnm bende aldım cıkarana kadar canım cıktı.....cok gerdi benim yüzümü kuruttu sanki sevmedim ben kardeşim sevdi
beni de çok gerdi.. belki kalın sürünce daha kolay çıkar.. ama kurutmadı cildimi sanırım.. sanki içinde kil vardı.. kil maskeleri böyle sert oluyo çünkü..

KIZLARRR ACİLLLLL

planet spanın zeytinyağı özlü vucut kremini kullanan varmı....nasıl??

Avon - Zeytinyağı Özlü Vücut Kremi GittiGidiyor.com'da #26744793

KIZLARRR ACİLLLLL

planet spanın zeytinyağı özlü vucut kremini kullanan varmı....nasıl??

Avon - Zeytinyağı Özlü Vücut Kremi GittiGidiyor.com'da #26744793

meraba canım nasılsın
benim bi arkadaşım kullanıyor, aynı birimde çalışıyoruz
çok memnun, birde aynı serinin saç maskesini de kullanıyor, her iki ürünü de çok övüyor
ben denemedim ama

Hafta sonuda geçti Gene Gün hediyesi yok Siparişlerim beklemede... Ah avon ah

bende bekledim ama qaliba qün hediyesi vermicek avon :26:

bende gecen hafta sıparıs verdım beklemedım sımdı sadece 30 lıralık sıparıs geldı hıc beklemıyordum ay sonudakadar baska toplabılıcegımıdesanmıyorum bakalım napcam

kızlar az sabredin hep ayın 2. yarısında geliyor gün hediyeleri.. yine gelir bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…