kızlar slm
avonun pirinç&sakeli soyulan yüz maskesini denedim
çok ince mi sürdüğümden nedir soyarken çok zorlandım zor çıkardım yüzümden.. ama cildi temizlemesinden memnun kaldım.. yalnız biraz sert gibi geldi.. mesela niveanın soyulan maskesi çok daha rahat soyuluyor ve daha hafif.. bi dahaki sefere daha bol sürücem belki daha rahat çıkarabilirim..
slm kızlarrr avonda en ii fondoten hangisi acaba bilgisi olan varmı bide bu transparan fondoten nasıl hiç mi belli olmuyo sürüldüğü?
KIZLARRR ACİLLLLL
planet spanın zeytinyağı özlü vucut kremini kullanan varmı....nasıl??
Avon - Zeytinyağı Özlü Vücut Kremi GittiGidiyor.com'da #26744793
yok canım ya normal katalogdakı 73 sayfadakıindirim kataloğundaysa tükenebilir canım çünkü hiçnişey bırakmamışlar indirim kataloğundan herşey bitmiş benimde rosie yüzük ve küpeden vardı siparişim mor,turuncu yeşil olan yüzükle küpesi 3 tane yüzük 1 tanede küpe siparişim vardı ,ilk sayfadaki göz farından vardı 2 tane ama tükendiği için alamadım elinde olan varmı arkadaşlar ben bana lazım olanları bi yazayımda bi bakın yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
bunlar lazım acil:2 tane göz farı paleti
1 tane diamondesgue solitaire küpe
3tane rosie yüzük
1 tane rosie küpe
beni de çok gerdi.. belki kalın sürünce daha kolay çıkar.. ama kurutmadı cildimi sanırım.. sanki içinde kil vardı.. kil maskeleri böyle sert oluyo çünkü..aynısı banada oldu cnm bende aldım cıkarana kadar canım cıktı.....cok gerdi benim yüzümü kuruttu sanki sevmedim ben kardeşim sevdi
hayır canım katalog +siprsinin toplamda 270 olması yeterli.. fatura tutarı 270olmalı yani
KIZLARRR ACİLLLLL
planet spanın zeytinyağı özlü vucut kremini kullanan varmı....nasıl??
Avon - Zeytinyağı Özlü Vücut Kremi GittiGidiyor.com'da #26744793
merhaba kızlar birsey sormak istiyorum 285liralık gecikmiş borcum var ama parayı tam toplayamadım kendi cebimden 80lira koydum ancak simdilik 275lira var ben bunu iş bankasındaki hesabıma atm den yatırayım dedim güvenlik 3 tl kesilir dedi salı iceriden yatırıcam erteledim yani yatırdıgımda avon bunu hemen cekermi takım öncüme de ulasamıyorum nasıl yapıcam kafam karısıtı 3gündür falan gecikti haftasonuda dahil ediliyrsa eger toplam bi hafta falan gecikmiş olucak..kac para faiz alırki avon gecenlerde yine gecikmis borcum vardı 400tl ben bi gün geciktirdim carsamba vadeydi ben persembe yatrıdım takım öncüm halledicem hallettm dedi avon salı günü düstü parayı 3,5tl kesmis anlamadım nasıl is 100 tl de günlük 0,4kurus diye biliyorum yani olsun olsun 1 tl olsun 3,5 tl zaten karım yok bırakıyorum avonu bu ay borclarımı ödeyeyim de... kızlar kimse cvp vermeyecek mi
bende bekledim ama qaliba qün hediyesi vermicek avon :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?