bu arada şimdi yeni kataloğu inceledim.yine pek bişey yokmuş.alacak olsaydım sadece 4lü farlardan yine alabilirdim birde kızıma kremli şampuanlardan alabilirdim.onun dışında bişey almazdım.panaromadada son sayfadaki takılar fena değil kızlar klas duruyolar sanki:82:takı seven arkadaşlar onları düşünebilir bencebirde dedikodu yapayım ya bu azra akının neresi güzel Allah aşkına keşke başka bir ünlüyle anlaşsalarmış at suratlı dişlek bir kız ben hiç beğenmiyorum onu
ya kızlar benım dun sabah verdıgım sıparıs hala sevkıyata hazırlanıyor bana ertesı gun sabahtan gelırdı hep ama bugun oylen kargoya verselerde gelmez dımı bugun bana kargolar sabahtan dagıtıma cıkıyor dımı
bu arada şimdi yeni kataloğu inceledim.yine pek bişey yokmuş.alacak olsaydım sadece 4lü farlardan yine alabilirdim birde kızıma kremli şampuanlardan alabilirdim.onun dışında bişey almazdım.panaromadada son sayfadaki takılar fena değil kızlar klas duruyolar sanki:82:takı seven arkadaşlar onları düşünebilir bencebirde dedikodu yapayım ya bu azra akının neresi güzel Allah aşkına keşke başka bir ünlüyle anlaşsalarmış at suratlı dişlek bir kız ben hiç beğenmiyorum onu
niye bundan sonra avon almayacaksın maviş.. ben 2-3 ayda bir alıyorum.. çok hesaplı ve bi çok ürününden de oldukça memnunum..
slm kızlar..ilkşah ve dersenacım sizlere bi sorum var..ben şimdi tö oldum 2 tanede üye kaydı yaptım üyemin bi tanesi bu ay sipariş vermese k2den itibaren sipariş verse bi sorun olur mu benim tölüğüme yada onun temsilciliğine???
AS TATLIM .. Canım Onun belli bi süresi var eger ki 5 e tamamlamaz isen o üye yaptıkların senin Tö ne geçer otomatik kaydı ben bir ay içinde diye duymuştum ama emin değilim bu konuda bağlı oldun Tö den kesin bilgi al .. Eger ki Yeni tö gelişim programı para ödüllerinden faydalanmak istiyor isen en az 5 temsilci kaydı yapacaksın ve o temsilciler mutlaka sipariş vermeliler kayıt yaptırdıkları kampanya .. Onun temsilciliği konusunda sıkıntı olmaz ama senin para ödülü alman için en az 5 temsilci ve mutlaka aktiflik olmalı ..
anladım canım çooook tşk ederimm6 tane temsilcim var kayt olmayı bekleyen o zaman bu ay hepsinin sipariş vermesi lazım dimi
aynen tatlım bi an önce kayıtlarını aç hemen sipariş toplamaya başlasınlar sen katalog ver beklemesinler kayıtlarının açılmasını..mutlaka vermemiler sipariş..
tmm canım çook tşk ederim helal et hakkını
benımde tekrar baktım takılmıs gercekten 12 gıbı verılmıs kargoya aama bugun gelırmı bılmıyorumbenım sıparişler öğlen kargoya verildi ama hala gelmedi.
tşk ederim canım inşAllah altından kalkabilirim çıktık bakalım bi yola
ne guzel canım ınsanlar cokkkk artırırsın altındaa bırsuru temsılcı olur
bugün sipariş girmiştim sipariş durumunda kredi kontrol-sipariş limiti yazıyor bunun ne anlama geldiğini bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?