aynen ya bende sinir oluyorum işte:84:birde sadece makyaj ürünü olsa bu kadar canım sıkılmıcak ama dudaklarım çatladı ellerim mahvoldu vücudum desen kaşınıyor kuruluktan yüzüm geriliyor.hepsimi biter yavalla kimin yaptığını sadece tahmin ediyorum ama kesinleşmeden tepki vermek istemiyorum açıkçası:44:benimle görüşmek isteyen davet eden bir komşum var ama kişiliksizin dedikoducunun biri ben muhatap almıyorum her defasında reddediyorum kendisini.belki o gıcıklığına yapmıştır diye düşünüyorum eline ne geçecek bu şekilde anlamış değilim:44:istemediğim biriyle görüşmek zorundada değilim sevmiyorum kardeşim zorlamı
Ya konu dısı bana kızıcaksınız bılıyorum ama sızden baska sorucak kımsem de yok tupperware ben kullanıyorum ama hıc satmadım oda avon gıbımı ınternetten kayıt olunuyormu bılıyormusunuz
kızmayın olurmu
tesekkurler canım :)))canım özeline bakarmısın? Cevap yazdım sana
Hala kargodan mesaj yok kargonuz gelıcek dıye
benimde kargom hala gelmediadamlar birde unutup geri götürürlerse var ya tam deli olucam:84:zaten hafta da bir kez geliyolar taa gelecek çarşambaya kalır o zaman:84:eşimde cebini almamış ki arayım öğreneyim kim gıcıklık yapıp böyle birşey demişse allah belasını versin belki oda bu sayfaya yazıyodur yada okuyodur.duyduğum kadarıyla oda avon satmaya başlamış:26:
evet evet şimdi gördüm yurtiçi arabasını okulun önüne geldi sonundaoh çok şükür valla üstümden yük kalktı cildim 1 hafta daha dayanamazdı :81:eşim birazdan öğrenciyle gönderir sanırım
:) gozun aydın canımmm
sağol canım merakla bekliyorum şimdiilk kez avonu bu kadar heyecanla bekledim valla eşimde göndermicek herhalde şimdiye gelmesi lazımdı .saat 12 de kendisi yemeğe gelirken getirecek sanırım:44:
yemege az kaldı dıye gondermez sanırım canım olsun geldı sayılır benımkı gelıcekmı bugun acaba
arkadaşlar k1de sayfa 75 te yeniyazan bi yüzükvar 3lü ortasındaki altın rengi RİNG HEART YÜZÜKOLAN NASIL O BİLGİSİ OLAN LÜTFEN CEVAP BEKLİYORUM BASİTMİDURUYOR GÜZELMİ MÜŞTERİM İSTEDİ AMA BEĞENİRMİ ACABABENİM HİÇ FİKRİMOLMUYOR BU TAKILARDA Bİ ARAŞTIRAYIM DEDİM
günaydın kızlaryurtiçi kargo bugün sabah çok erken geldi.apartman paketlerini dağıttı birde baktımki benim kolimi vermeden gitti bizde şubeyi arayıp gelen kuryelerin telefonunu aldık.eşim aradı adam diyomuşki koliniz burda aşağıdaki komşularınızdan biri onlar taşındı demiş onun için getirmemişler geri getir dedik ama hala ortada paket yok cildim geriliyor artık ya biran önce gelse şu kremler sinir oluyorum hep böyle şeyler beni buluyor hangi gerizekalı taşındı dedi acaba çok merak ediyorum eşim okula getirin dedi bakalım ben sorar öğrenirim kim demiş diye
ürünlerini begenmene sevindim cnm benim güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?