ilk faturam 420tl iş bankası otomatik ödemem var parayı yatırdım ama vadesi gelmeden çekmiyorlarmış vade de 17sinde doluyor arayıp çektirmek gerekiyormuş ama bugün olmaz artık yarın ararım ilgin için teşekkürler
selam kızlarrrr
mavişim çok sevindim ürünlerinin gelmesine. sen gelmedi dedikçe burda bana hafakanlar basıyodu...
ben öyle takılıyorum bu ay muhtemelen sipariş vermicem yani k2de... katalog bile çıkarmadım ortaya daha... işlerimiz bu sıralar yoğun cnm da istemiyo açıkçası en son gelenlerin bi kısmını da ulaştıramadım sahibine. bu hafta sonu belki vericem.
valla bazen ben de nedne bu işle uğraşıyorum diyorum müşterim yok alan olursa kırkta yılda bir alıyor işte. limit de olmuş 85 ben her ay zaten sipariş veremicem. ürünler hep aynı sıkılıyorum aynı şeylere bakmaktan almak da istemiyorum onları hem. ne bileyim aldığım ürünlerden de memnunum bi tek şu son gelen color trend parlatıcılı ruj vardı ya mor olan ondan memnun kalmadım valla berbat bişi ne renk verdi ne bişi. iade mi etsem ne yapsam. bakıcaz artık iade etçek olursam bu kampanya olmasa da önümüzdekinde olur dimi
selam kızlarrrr
mavişim çok sevindim ürünlerinin gelmesine. sen gelmedi dedikçe burda bana hafakanlar basıyodu...
ben öyle takılıyorum bu ay muhtemelen sipariş vermicem yani k2de... katalog bile çıkarmadım ortaya daha... işlerimiz bu sıralar yoğun cnm da istemiyo açıkçası en son gelenlerin bi kısmını da ulaştıramadım sahibine. bu hafta sonu belki vericem.
valla bazen ben de nedne bu işle uğraşıyorum diyorum müşterim yok alan olursa kırkta yılda bir alıyor işte. limit de olmuş 85 ben her ay zaten sipariş veremicem. ürünler hep aynı sıkılıyorum aynı şeylere bakmaktan almak da istemiyorum onları hem. ne bileyim aldığım ürünlerden de memnunum bi tek şu son gelen color trend parlatıcılı ruj vardı ya mor olan ondan memnun kalmadım valla berbat bişi ne renk verdi ne bişi. iade mi etsem ne yapsam. bakıcaz artık iade etçek olursam bu kampanya olmasa da önümüzdekinde olur dimi
kızlar slm
indirim broşüründen sipariş vermek istediğimizde o ürünün stokta kalıp kalmadığını hangi aşamada öğrenebiliyoruz, siparişi göndermeden önce görebiliyor muyuz??
yorumlar için tşk cnm...Kızlar benimde kargom geleli epey olduda ancak yeni yazabiliyorum.Protogo rujların baby lips renginden aldım.burda çok methedilmişti.Beğendim çok tatlı bir renk...
Şu indirim broşüründeki abigail küpelerde çok güzelmiş.fiyatına göre baya iyi.
74.sayfada kalp ve aşk tanrısı uçlu kolyeden almıştım kendime.oda fena değil.Güzel duruyor görenler beğendi.
Anneme rose takı seti aldım 73.sayfadan.acayip beğendim.parıl parıl parlıyor.fiyatına göre çook güzel.
Arkadaşımda 72.sayfadaki isabelle takı setini aldı.mükemmel bişey.çok zarif.sahte gibi durmuyor.Kendimede almadığıma pişman oldum valla.
Bu arada avonun facedeki yarışmasından bond gırl parfümüm geldi.çok beğendim.ağır biraz ama durdukça koku acayip güzel oluyo ve kalıcı...Güle güle sürüneyim:))
Benden yorumlar bu kadar.İnşallah alccak arkadaşlara yardımcı olur yazdıklarım.
Katalog 2 yi bende beğenmedim.Bakalım ne kdar satış olcak.Öptüm kızlarrr
kızlar slm
indirim broşüründen sipariş vermek istediğimizde o ürünün stokta kalıp kalmadığını hangi aşamada öğrenebiliyoruz, siparişi göndermeden önce görebiliyor muyuz??
ben geçen vermiştim linkini ama kim şikayet ettiyse linke bile bakmadan satış yapmakla suçlamış silinmiş yazım
avonun facedeki yılbaşı dileğini yaz dileğin 5 kişi tarafından beğenildiğin ister bayan bond girll 007 edp kazan ister erkek ıronman kazanma şansı vardıı
ben bayanı seçmiştim bondgırl kazandım
5 kişi begendi ama ben kazanamadıgım için üzülmüştüm bana da avon geçikme telafi hediyesi black suede hediye seti yollamıştı.eşim begendi sevgililer günü hediyesi oldu yani
Avondan bir daha kendim için saat almayacagım elimde iki tane var ikisinide iade edecegim .. 20 30 tl edeck kadar kaliteli ve güzel değil ..
kızlar avonun böle yarısmaları oldugunda burdan birbirimize bilgi verelim ben nasıl kacırdım ki bu yarısmayı :) gerci benim facebook yok ama kardesimden falan katılırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?