kimse bana cevap yazmayacakmı
siparişimi yollasam mı cumaya kadar beklesem mi çok kararsız kaldım ..
bence bekle canım zannedersem sen fazla sipariş giriyorsun bari hediyelerden faydalan :)
Kızlar sizlere bişey soracağım, Avon geçen sene flower, by cynthia rowley
diye bir parfüm çıkarmıştı, şişesi mat beyaz renk üzerinde siyah kurdele takılı,
sanırım hatırladınız...
o parfümü bir daha çıkarmadı, ama bazı parfümlerin şişesi ve adı değişip aynı kokuyu çıkardığını gördüm avonun,
acaba bu parfümüde çıkarmışmıdır? kokusu muhteşem misler gibi çiçek kokusu çok ferah
o zaman sen bilirsin cnm eger müşterilerin sıkıştırıyorsa gir bende beklemedim mecbur girdim
Ben bunu sormuştum, sanırım başkasının sorusuyla karışmış
evet arkadaşlar varmı bunu bilen
Ben bunu sormuştum, sanırım başkasının sorusuyla karışmış
evet arkadaşlar varmı bunu bilen
arkadaşlar k1de sayfa 75 te yeniyazan bi yüzükvar 3lü ortasındaki altın rengi RİNG HEART YÜZÜKOLAN NASIL O BİLGİSİ OLAN LÜTFEN CEVAP BEKLİYORUM BASİTMİDURUYOR GÜZELMİ MÜŞTERİM İSTEDİ AMA BEĞENİRMİ ACABABENİM HİÇ FİKRİMOLMUYOR BU TAKILARDA Bİ ARAŞTIRAYIM DEDİM
günaydın kızlaryurtiçi kargo bugün sabah çok erken geldi.apartman paketlerini dağıttı birde baktımki benim kolimi vermeden gitti bizde şubeyi arayıp gelen kuryelerin telefonunu aldık.eşim aradı adam diyomuşki koliniz burda aşağıdaki komşularınızdan biri onlar taşındı demiş onun için getirmemişler geri getir dedik ama hala ortada paket yok cildim geriliyor artık ya biran önce gelse şu kremler sinir oluyorum hep böyle şeyler beni buluyor hangi gerizekalı taşındı dedi acaba çok merak ediyorum eşim okula getirin dedi bakalım ben sorar öğrenirim kim demiş diye
günaydın kızlaryurtiçi kargo bugün sabah çok erken geldi.apartman paketlerini dağıttı birde baktımki benim kolimi vermeden gitti bizde şubeyi arayıp gelen kuryelerin telefonunu aldık.eşim aradı adam diyomuşki koliniz burda aşağıdaki komşularınızdan biri onlar taşındı demiş onun için getirmemişler geri getir dedik ama hala ortada paket yok cildim geriliyor artık ya biran önce gelse şu kremler sinir oluyorum hep böyle şeyler beni buluyor hangi gerizekalı taşındı dedi acaba çok merak ediyorum eşim okula getirin dedi bakalım ben sorar öğrenirim kim demiş diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?