canım avon facebook sayfasında yarışma yapmıştı hediyesi bond girl idi o olabilir mi
Canım Ben sana bir şey sormak istiyorum geçtiğimiz sayfalarda sordum ama kimse cvp vermedi. ilk defa iade yaptım dün. onun düşüp düşmediğini nasıl anlıcam fatura tutarımı Eksiliyo? sitede aradım ama onla ilgili bişey bulamadım. Cvplarsan sevinirm
canım avon sitesinden cari hesap özeti diye bi kısım var ya orda faturandan düştüğünde görebilirsin iade/iptal yazar karşısında da iade tutarın yazar..ayrıca anasayfada sağ tarafta yazan bakiye kısmından da anlayabilirsin yani borcun azaldıysa düşmüşler demektir ama her iadende kargo görevlisinden ürünleri iade ettiğine dair belge almayı unutma karışıklığa gitmesin ürünlerin..umarım anlatabilmişimdirr:26:
az önce avon karqom qeldi arkadaşlar
bi baktım 2 koli :26:
şaşırdım görünce çünkü ben tam 75tl lik sipariş vermiştim..
önce büyük koliyi açtım içinde siparişlerim vardı
sonra küçük koliyi açtım ki içinden bana hediye 1 tane bond girl 007 parfüm koymuşlar
çok şaşırdım
sizede yolladılar mı?
acaba yılbaşı hediyesimi yoksa kargo çok gecikti diye ölesine bi hediye mi? :26:
kızlar sizden akıl almak istiyorum özellikle ersena ve ilkşah..mutlaka forumda başka tö ler de vardır ama ben ikinizi biliyorummben tö olmaya karar verdim bss ilede görüştüm bu konuda sizinde fikirlerinizi almak istiyorum artıları ve eksileri nelerdir altından kalkabilir miyim endişeliyim açıkçası birde bu kampanya 6 kişi tamamlarsam 210 tl kazancakmışım eşimi temsilci yapsam nasıl olur yani teslimat adresi aynı olunca bi sorun çıkar mı..yardımcı olun bana:26::26:
arkadaşlar dün avondan mesaj gelmişti siparişiniz gecikti özür dileriz diye simdi kargom geldi hersey eksiksiz ama fazla var aybir kolide black suade hediye seti gelmiş ama içinde fatura yok avon benim adıma yollamış ve sitede bakınca hesaplarımada işlememişler ben böyle birsey istemedim zaten faturamada yansımamamış.fatura olmadığı için iade edemedim nasıl birşey bu hediyemi anlamadım hiç kendisine gelen varmı aranızda.
kızlar biraz önce kargom geldi titreşimli rimele bayıldım vallabirde panaromada 5li küpe seti var ya sandıklı olan ayyy tam bi hayal kırıklığı küpeler küçücükkk sandıkk minicikkk bu kadar küçük beklemiyordumm
avonun herhangi yarışmasına katıldıysan ordan gelmiş olabilir ben geçen sene yarışma artık bitmek üzereymiş ama son iki hafta kala güzellik perisi adlı yarışmaya katıldım herhafta hediye kazandım 2 adet wish of heppiness, far,oje,ruj ama çok emek vermiştim :) 3 ay boyunca yarışıpta bir tane bile hediye alamayanlar vardı şimdi facebook sayfasında ona benzer birşey var parfüm sana oradan gelmiştir cnm:))
kızlar hepinize hediye eklemişler bizede eklerler inşaALLAh yane şanslısınız
arkadaşlar dün avondan mesaj gelmişti siparişiniz gecikti özür dileriz diye simdi kargom geldi hersey eksiksiz ama fazla var aybir kolide black suade hediye seti gelmiş ama içinde fatura yok avon benim adıma yollamış ve sitede bakınca hesaplarımada işlememişler ben böyle birsey istemedim zaten faturamada yansımamamış.fatura olmadığı için iade edemedim nasıl birşey bu hediyemi anlamadım hiç kendisine gelen varmı aranızda.
aynı şey bana da oldu canım dün özür mesajı yolladılar
buqnde bana ikinci bir kolide bond girl 007 parfüm yollamışlar
kokusunu hiç beğenmedim satıcam
bak sen avona bir gün geçikti diye 1 parfümmü gönderiyor keşke benimkide 1 gün gecikseydi kıskandım sizi şimdi :2:
bak sen avona bir gün geçikti diye 1 parfümmü gönderiyor keşke benimkide 1 gün gecikseydi kıskandım sizi şimdi :2:
avon beni düşünüp parfüm yollamamış ama ben onları unutmadım onlara hediye olarak bir iade yolladım
aynı şey bana da oldu canım dün özür mesajı yolladılar
buqnde bana ikinci bir kolide bond girl 007 parfüm yollamışlar
kokusunu hiç beğenmedim satıcam
seninki benimkinden daha qüzel yaaaaaaaa
avon beni düşünüp parfüm yollamamış ama ben onları unutmadım onlara hediye olarak bir iade yolladım
bende satarım herhalde eşim sevmyor avon parfümlerini pek bitek christian lakroix noir seviyor işini biliyo
sana gelenin kokusunu bilmiyorum ben canım ama hayırlı olsun :)
oooo senin hediyen süpermiş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?