AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

zaten 3 katalog olmuştur bayadır sipariş vermiyorum.borcumda yok.çok teşekkürler şimdi arıyorum temsilci kodunuzu mu vermem gerekiyor müşteri hizmetlerine?

Evet 3 katalog sonu uyelik biter merak etmeyin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar ben birsey sormak istiyorum. Cevap yazan olursa çok sevinicem.sabahtan beri siparis vermeye calisiyorum.ama son asamada bedava ürünleri ekleyin diye bir uyari cikiyor.bu nedemek oluyo?? Bir bilen varmidir acaba

Arkadaşlar ben birsey sormak istiyorum. Cevap yazan olursa çok sevinicem.sabahtan beri siparis vermeye calisiyorum.ama son asamada bedava ürünleri ekleyin diye bir uyari cikiyor.bu nedemek oluyo?? Bir bilen varmidir acaba

Sipariş girdiğiniz ürünlerden hediyesi olan ürün varsa onun için yönlendiriyor olabilir. Bağlı olduğunuz takım öncüsünü ararsanız ekrandan bakıp sorunun ne olduğunu size söyleyebilir

şimdi düzeldi mi aynı sorun bende de var neden böyle oluyor ?

Yok hala ayni uyari gözüküyor.
Takim öncüsünu aramadim.ama yarin ariycam kesin.siparisimde bedava urun yok.avon bana hediye gonderse zaten gönderiyor. Bu nasil birseydim anlamadim

Yok hala ayni uyari gözüküyor.
Takim öncüsünu aramadim.ama yarin ariycam kesin.siparisimde bedava urun yok.avon bana hediye gonderse zaten gönderiyor. Bu nasil birseydim anlamadim

sistemde bir sorun wardı sanırım. aynı sorun ben sipariş wermeye çalışırken de oluyordu. dün sorun çözüldü. ben siparişimi sorunsuz bir şekilde werebildim.

kızlar monica siyah küçük cüzdandan alan var mı bende sipariş vericem merak ediyorum gerçekteki görüntüsünü

kızlar avon classic temsilci olmuşum :) önceden inciden direk cluba geçeceğim yazıyordu. siz de kontrol eder misiniz? genel bir düzenleme mi merak ediyorum. yaptığımız itirazlar meyvesini vermeye başladı sonunda :) :)

Hizmet bedeli kotasını 95 tl yapmışlar 95 tl nin altında kalanlar 9.5 tl ödeyecekmiş. bu hiç iyi olmadı zaten satışlarım iyi değil

Bence gerek bile yoktu böyle uygulamaya 95 tl çok fazla ki ben fazla satış yapamıyorum zaten ya ürünleri geliş fiyatına veririm ya da 3 ayda bi kere sipariş veririm. Çünkü ben baZen 60 tl yi geçemediğim oluyor hatta kampanya 8 de hiç satış yapamadım mecburen girmedim sipariş 9 dan girdim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hizmet bedeli kotasını 95 tl yapmışlar 95 tl nin altında kalanlar 9.5 tl ödeyecekmiş. bu hiç iyi olmadı zaten satışlarım iyi değil

Kotanın yüksek olmasından vazgeçtim, bari kargo ücretini makul bir fiyat yapsalardı yahu... Avon kolileri 3 liraya filan gönderiyor, biliyor musunuz? Avon gibi büyük firmalar kargo ile çok iyi anlaşma yapıyorlar ve kargoları çok ucuza gönderiyorlar. Ama 3 tl'ye gönderdikleri koli için utanmadan bizden 9,5 tl istiyorlar.. Sırf temsilciler 9,5 tl ödememek için fazla sipariş versin diye bunu kasıtlı yapıyorlar... ayıp ya, gerçekten ayıp artık....
bari şu kargo ücreti makul birşey olsaydı, ne bileyim 5 lira filan olsaydı.. en azından kota altında kalanlar da rahat rahat sipariş verebilirdi... bu şekilde Avon kaybedecek.. ama yazık farkında değiller... sanki etrafta başka kozmetik mi yok?? Avon bulunmaz hint kumaşı mı?? asla değil... gider başka yerden, mağazalardan, internetten alırız. Hergün yeni bir mağaza açılıyor, yeni bir marka çıkıyor.. rekabet gırla gidiyor... ama Avon tutmuş kendi işini baltalıyor... temsilcilerini zorluyor, bıktırıyor.... bakalım ne zaman akılları başlarına gelecek!!!

bir de yeni bir kampanya yapmışlar bilmiyorum size de geldi mi 6-11 ağustosta k10 dan erken sipariş girersem aqua bayan parfüm kazanacakmışım. kampanya 9 dan da elite gentleman kazandım. ama k10 daha cumartesi geçti elime 11 ağustos a kadar nasıl sipariş toplarım bilmiyorum üstelik bana gönderilen kağıttta kotanın 50 tl olduğu, fakat mesajda 95 tl olduğunu yazmışlar panoramada da 95 aynısı yazıyor. iyice saçmaladılar yani

Kızlar merhaba, bir sorum olacak.
Ben Avon üyeliğimin silinmesi için dilekçe verdim, işleme konuldu ve kapandı. Hatta siteye giriş yapmak istediğimde "hesabınız aktif değildir" yazıyor. Ancak takım öncüsü sürekli bana mesaj atıyor, sipariş ver, üyeliğin düşmesin vs. Ben çok sıkıldım bu durumdan. Üyeliğim silindi diye biliyorum, benim adıma hala sipariş verebilir mi ? Lütfen cevap verin bana, korkuyorum başıma iş açacak diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…