zaten 3 katalog olmuştur bayadır sipariş vermiyorum.borcumda yok.çok teşekkürler şimdi arıyorum temsilci kodunuzu mu vermem gerekiyor müşteri hizmetlerine?
Evet ay sonu olduğundan oyle olmus sitede gumcelleme varmis cok kisi boyle arizayla karsilasmis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar ben birsey sormak istiyorum. Cevap yazan olursa çok sevinicem.sabahtan beri siparis vermeye calisiyorum.ama son asamada bedava ürünleri ekleyin diye bir uyari cikiyor.bu nedemek oluyo?? Bir bilen varmidir acaba
Arkadaşlar ben birsey sormak istiyorum. Cevap yazan olursa çok sevinicem.sabahtan beri siparis vermeye calisiyorum.ama son asamada bedava ürünleri ekleyin diye bir uyari cikiyor.bu nedemek oluyo?? Bir bilen varmidir acaba
Yok hala ayni uyari gözüküyor.
Takim öncüsünu aramadim.ama yarin ariycam kesin.siparisimde bedava urun yok.avon bana hediye gonderse zaten gönderiyor. Bu nasil birseydim anlamadim
siteden mi duyurmuslar? goremedim ben
Hizmet bedeli kotasını 95 tl yapmışlar 95 tl nin altında kalanlar 9.5 tl ödeyecekmiş. bu hiç iyi olmadı zaten satışlarım iyi değil
Kotanın yüksek olmasından vazgeçtim, bari kargo ücretini makul bir fiyat yapsalardı yahu... Avon kolileri 3 liraya filan gönderiyor, biliyor musunuz? Avon gibi büyük firmalar kargo ile çok iyi anlaşma yapıyorlar ve kargoları çok ucuza gönderiyorlar. Ama 3 tl'ye gönderdikleri koli için utanmadan bizden 9,5 tl istiyorlar.. Sırf temsilciler 9,5 tl ödememek için fazla sipariş versin diye bunu kasıtlı yapıyorlar... ayıp ya, gerçekten ayıp artık....
bari şu kargo ücreti makul birşey olsaydı, ne bileyim 5 lira filan olsaydı.. en azından kota altında kalanlar da rahat rahat sipariş verebilirdi... bu şekilde Avon kaybedecek.. ama yazık farkında değiller... sanki etrafta başka kozmetik mi yok?? Avon bulunmaz hint kumaşı mı?? asla değil... gider başka yerden, mağazalardan, internetten alırız. Hergün yeni bir mağaza açılıyor, yeni bir marka çıkıyor.. rekabet gırla gidiyor... ama Avon tutmuş kendi işini baltalıyor... temsilcilerini zorluyor, bıktırıyor.... bakalım ne zaman akılları başlarına gelecek!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?