Hay Allah'ım. Ya bana acil yardım edin. Faturamın son tarihi dünmüş. Kredi kartiyla yükleniyor sanırım sadece. Ordan deniyeyim dedim hepsini girdim bir banka adı yazan kutucuk gözükmüyor hiçbir şey yazamıyorum hadi onu geçtim öde fln gibisinden bir buton yok. Napacagim ben yaa yok mu baska odeyebilecegim bir yöntem? Atmye gidip fazla para falan yatirsam kabul eder mi ki sistem?
Merhaba,
Ben de Avon'un kredi kartı ile ödeme sayfasını ilk defa kullandığımda seninle aynı sorunu yaşadım. akşam saatleriydi, ödeme sayfası var ama ödeme yap butonu yok! saçmasapan birşey! derken sayfanın bir yerindeki yazıyı farkettim. sadece haftaiçi ve belli saatler aralığında ödeme alıyorlar.. çok saçma ama maalesef durum bu... saatlerden emin değilim, sabah 10 ile akşamüstü 5 arası gibi birşey olması lazım. ben genelde öğleden sonraları girip hallediyorum artık. net saat bilgisi için Avon'un ödeme sayfasına bakabilirsin, orda sanırım en üstte biryerlerde yazıyordu.
Atm konusunu ben bilmiyorum maalesef, onu bilen başka bir arkadaşa bırakayım..
umarım faydası olur bilgilerin
ciddi misin ya sasirdilar artik sikayet etmemiz laZim kizlarr bu ne ya para tuzagi ama bu.ben komple butun faturadaki urunleri iade edersek 8 tl mi 8.5 tl mi masraf alcaklarini okudum en son faturamda ama senin deigini bilmiyorum
Bir de Türk firmasında çalışmayı düşünün derim :)Sordum bi inceleyip donecekti haber yok hala hanımefendiden. Siparis vermedigimde uyarmayi biliyo ama.
Neyse sinirlenmeyeyim :)
Anladım teşekkür ederim. Peki pazartesiye kadar 168 tl borcum ne kadar faiz yer sizce?
gerçekten bilmiyorum canım. ama ordan burdan duyduğuma göre 1-2 lirayı geçmemesi lazım. en güzeli avona telefonla sorabilirsin istersen. cevabı öğrenirsen bizimle de paylaşırsan çok sevinirim, veya cevabı bilen varsa merakla bekliyoruz kızlar
ben de geçenlerde 1 gün geciktirdim unuttum faturayı, hala faizi almadılar, merak ediyorum ne zaman ne kadar alacaklar :44:
Sitesinde 7-8-9 katalogları süresince sınır 50 tl yazıyor. Sanırım yazın çok satış olmayacağını düşündükleri için 50 tl yapmışlar. Hep öyle olsa ne güzel olurdu. :)bu avon şaşırdı kendini75 tl lik alışveriş giriyorum hizmet bedeli 1.5 tl diyoo 85 değil miydi hizmet bedelinin 1,5 tl olması için ?? güvenmiyorum avona o yüzden 85 e ta6mamladım gene de
Sitesinde 7-8-9 katalogları süresince sınır 50 tl yazıyor. Sanırım yazın çok satış olmayacağını düşündükleri için 50 tl yapmışlar. Hep öyle olsa ne güzel olurdu. :)
Sitesinde 7-8-9 katalogları süresince sınır 50 tl yazıyor. Sanırım yazın çok satış olmayacağını düşündükleri için 50 tl yapmışlar. Hep öyle olsa ne güzel olurdu. :)
Cevaplariniz için teşekkür ederim. Ben genelde atmden yatiriyorum bu 168 tl borcu yine atmden yatiramam değil mi? Siz nasıl yatirmistiniz geciken borcunuzu?
benimde aksine sipariş verdikten 1 gün sonra geldi ürünlerim. avon sipariş kotasını 50 tl ye düşürdüğü yok iyi oldu , bende 85 tl sipariş toplayamamıştım 60 tl toplayabilmiştim. Yaz tatilinde satış yapamayacağımı düşündüğüm için 3 ayda bir sipariş girme kararı almıştım. bu çok iyi oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?