kızlar perceive soleil alan oldu mu aranızda kokusu nasıl yeni katalog da almayı düşünüyorum da kokulu sayfada çok güzel geldi kokusu bana sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum
kızlar ben sipariş girdim fakat geçenden borcum var onu nasıl ödeceğim faturada yazmıyor ?
Canım ben onu çok beğendim, bir alandan koklamıştım. yalnız ilk sıktığında katalogdaki gibi kokmuyor, çok şaşırdım ben önce.. hatta hayal kırıklığına uğradım. ama sonra 5-10 dakika geçtikten sonra koku oturunca aynı katalogdaki (kokulu sayfadaki) gibi kokuyor, tıpkısının aynısı oldu, ama 5-10 dakika geçtikten sonra... zaten malum parfümleri hemen koklamayın, koku değişir derler. ben çok beğendimsanırım ben de alacağım
çok teşekkür ederim canım bende k7 de kesin alıcam sen güzel diyorsan güzeldir güveniyorum zevkine
Avon ana sayfasından üye girişi yapıp ordan kredi kartınla veya sanal kartla ödeyebiliyorsun. veya ödeme bilgilerini ordan görebilirsin sanırım
Merhaba sanal ortamda ürün satan var mı bana yardımcı olabilecek? :))
Arkadaşlar şu an kaçıncı kampanya sürüyor ve yüklenmiş kataloğa nereden ulaşabilirim, sitesinde ki açılmıyor?
Arkadaşlar şu an kaçıncı kampanya sürüyor ve yüklenmiş kataloğa nereden ulaşabilirim, sitesinde ki açılmıyor?
K6 linkini buldum:)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=713127
Kızzlaarrrr avondan guneş kremi almayı dusunuyorum ama çok teredduteym özellıkle yuzum için çok hassas cunku kullananınız varmı ?
slm cnm,avon sun hassas ciltler için yaşlanma karşıtı güneş koruyucu yüz kremi 50 spf öneririm annem ve ben bunu kullanıyoruz ve müşterilerin çoğunada tavsiye ettim çok memnun kaldılar onlar da
Teşekkur ederım canm cok kararsız kalmıstım denerım en azından :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?