AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar perceive soleil alan oldu mu aranızda kokusu nasıl yeni katalog da almayı düşünüyorum da kokulu sayfada çok güzel geldi kokusu bana sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum

Canım ben onu çok beğendim, bir alandan koklamıştım. yalnız ilk sıktığında katalogdaki gibi kokmuyor, çok şaşırdım ben önce.. hatta hayal kırıklığına uğradım. ama sonra 5-10 dakika geçtikten sonra koku oturunca aynı katalogdaki (kokulu sayfadaki) gibi kokuyor, tıpkısının aynısı oldu, ama 5-10 dakika geçtikten sonra... zaten malum parfümleri hemen koklamayın, koku değişir derler. ben çok beğendim sanırım ben de alacağım

kızlar ben sipariş girdim fakat geçenden borcum var onu nasıl ödeceğim faturada yazmıyor ?

Avon ana sayfasından üye girişi yapıp ordan kredi kartınla veya sanal kartla ödeyebiliyorsun. veya ödeme bilgilerini ordan görebilirsin sanırım

çok teşekkür ederim canım bende k7 de kesin alıcam sen güzel diyorsan güzeldir güveniyorum zevkine

Avon ana sayfasından üye girişi yapıp ordan kredi kartınla veya sanal kartla ödeyebiliyorsun. veya ödeme bilgilerini ordan görebilirsin sanırım

malesef kredi kartı kullanmıyorum atmden fazla yatırdım ama o da borcu ödememiş off :/

Arkadaşlar şu an kaçıncı kampanya sürüyor ve yüklenmiş kataloğa nereden ulaşabilirim, sitesinde ki açılmıyor?

Arkadaşlar şu an kaçıncı kampanya sürüyor ve yüklenmiş kataloğa nereden ulaşabilirim, sitesinde ki açılmıyor?

merhaba, K6 sürüyor şuanda. bu katalog aşağıdaki linkte bir yerlerde olması lazım. arka sayfalara doğru gidersen bulabilirsin. ben bir gözgezdirdim ama şuan acelem var, detaylı bakamayınca gözüme çarpmadı. ama mutlaka bu linkte mevcut, ama arka sayfalara doğru bakman gerekiyor, 2,3 veya 4. sayfada, hatta daha gerideki sayfalarda olabilir:

http://www.kadinlarkulubu.com/forumdisplay.php?f=1124

K7 yani sonraki kampanya kataloğu aşağıda:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=721314

Kızzlaarrrr avondan guneş kremi almayı dusunuyorum ama çok teredduteym özellıkle yuzum için çok hassas cunku kullananınız varmı ?

Kızzlaarrrr avondan guneş kremi almayı dusunuyorum ama çok teredduteym özellıkle yuzum için çok hassas cunku kullananınız varmı ?

slm cnm,avon sun hassas ciltler için yaşlanma karşıtı güneş koruyucu yüz kremi 50 spf öneririm annem ve ben bunu kullanıyoruz ve müşterilerin çoğunada tavsiye ettim çok memnun kaldılar onlar da

arkadaşlar avon voyage serisindeki renkler nasıl? en çok wandering rose ve discovery pink renklerini merak ediyorum

Son düzenleme:
Hay Allah'ım. Ya bana acil yardım edin. Faturamın son tarihi dünmüş. Kredi kartiyla yükleniyor sanırım sadece. Ordan deniyeyim dedim hepsini girdim bir banka adı yazan kutucuk gözükmüyor hiçbir şey yazamıyorum hadi onu geçtim öde fln gibisinden bir buton yok. Napacagim ben yaa yok mu baska odeyebilecegim bir yöntem? Atmye gidip fazla para falan yatirsam kabul eder mi ki sistem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…