AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

avona ilk siparişimi vericem ama temsilci fiyatını göremedim katalok fiyatı görünüyor neden acaba yadA BİLMEDİĞİM BİŞEYMİ VAR

sorunuzun cevabı birkaç sayfa önce verilmişti. temsilcilik hakkında sürekli benzer sorular soluyor. geriye doğru diğer sayfalara bakarsanız sorunuzun cevabını mutlaka bulacaksınız.

6 günlük gecikmiş borç var bir kişi vardı vermeyen onun vermesini bekliyorum ama k6 dan sipariş veren oldu yeni sipariş girdim acaba gönderilir mi bilginiz var mı?

31 krş borcum var bi daha avondan sipariş vermeyi düşünmüyorum nasıl ödicem bunu kredi kartı kullanmıyorum ?

6 günlük gecikmiş borç var bir kişi vardı vermeyen onun vermesini bekliyorum ama k6 dan sipariş veren oldu yeni sipariş girdim acaba gönderilir mi bilginiz var mı?

Merhabalar :) Ben bir ay kadar borcumu geçiktirdim sizin olayınız gibi yüklü bir miktarda parasını vermeyen oldu ve 1 ay boyunca faiz gelmedi bekletirseniz borcunuzu diye söylemek istedim. Sorunuza cevap vereyim benim bildiğime göre borcunuzu ödemeden verdiğiniz yeni sipariş gelmiyor ben böyle biliyorum yanlışım varsa yanlış yönlendirdiysem kusura bakmayın

Benim çok büyük bir derdim var arkadaşlar acil yardım ederseniz sevinirim. Öncelikle takım öncümle bi geçikmiş borç yüzünden sorun olduğu için ona bunu soramadım. Müşteri temsilcilerine de bugün tatilden dolayı ulaşamadım. Benim sorunum şu: '' Ben cuma akşamı 7 den sonra bir sipariş verdim. Ancak cumartesi sabahı yüklü bir miktarda ürün siparişi geldiği için cuma akşamı girdiğim siparişi iptal ettim ve iptal ettiğim siparişin 2 katı maliyetinde sipariş girdim. Kafama takılan ve duyduğuma göre iptal ettiğimiz ürünlerin fiyatı kadar sipariş girmemiz gerekiyormuş ve benim yeni siparişim iptal ettiğim ürünlerin maliyeti yerine sayılır mı? Eğer ürünler elime gelirse ürünlerin hepsini sebebini belirtip iade yapabilir miyim? Son olarak da iade ettiğimiz ürün fiyatı kadar tekrar alışveriş yapmak zorunda mıyız? Orada 'sipariş iptal edildi yazıyor yani şu kısımda http://i.hizliresim.com/ElmYbq.png iptal rttiğim halde toplam satışıma o da eklenmiş bunun sebebi ne?'' ya acil yardım edin bana lütfen :44::2:

31 krş borcum var bi daha avondan sipariş vermeyi düşünmüyorum nasıl ödicem bunu kredi kartı kullanmıyorum ?

Anladığım kadarıyla cevaplayacağım ptt ye gidip, temsilci numaranı verip 1 lira gibi bir ücret ödeyebilirsin. Ama birde 3 lira masraf tutarı alacaklar o ayrı tabii. Umarım anladığım doğrultusunda yardım edebilmişimdir

fazla bir borç değil canım bir kere de böyle gecikmişti fazla faiz uygulanmadı 3 tl gibi birşeydi cevabın için teşekkür ederim

yaa bu avon az değil nerden para koparsam diye bakıyo bi yararıda yok açıkçası napalım elimiz mahkum ödicez

Merhaba herkese. Ben yeni üye oldumda birkaç anlamadığım şey var onları sormak istiyorum.
Fırsat broşüründeki fiyatlar üye fiyati mi yoksa müşteri fiyatı mı?
Bir de panoramaya bazı ürünler koyuyorlar ya onları da satabiliyor muyum satabiliyorsam o fiyatlar üye fiyatı mıdır? Anladığım kadarıyla panoramadaki ürünler bir sonraki kataloğa ekleniyor.

Canim hosgeldin oncelikle😬 firsat brosurundeki fiyatlar musteri fiyatidir sen katologu musteriye gostericeksin sonucta ama sana daha ucuza gelicek.fakat panoramadakiler musteriye genelde gosterilmeyen katologtur.farkettigin gibi panoramadaki urunler bir sonraki katologta yer alir yani bir sonraki katologta katologtan gosterip satis yapabilirsiniz.ama eger panoramadan satis yapmak ve kar elde etmek istyosaniz fiyatina biraz ekleme yapip satisini yapabilrsinz panorama katologunu gostermeden.biraz uzun oldu ama yardimci olmusumdur umarim

Çok teşekkür ederim ^^ ben 1 hafta önce falan siparis vermiştim. Kendime de fırsat broşüründen 2 ürün almıştım ama ordaki fiyat gözüküyor faturada ondan sormuştum. Acaba stokta falan mı kalmadı ondan mı broşürdeki fiyat yazıyordur?

Eve gelen kargodaki faturadan mi bahsediyosun canim yokda internette gozukenden mi?

Benim anladığım kadarıyla fırsat broşüründekiler direk temsilci fiyatı. Ordaki fiyatlar karsız olan hali değil mi? Bu arada biz fırsat broşürünü sipariş veremiyor muyuz acaba elimizde olamıyor mu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım fırsat broşüründekiler müşteri fiyatı katalogun başlangıç günü geldiğinde sitede avondan haberler bölümünde en altta fiyat listesi var fiyat listesinin sonlarına doğru bakarsanız fırsat broşürü temsilci fiyatları yazar canım

Cevap verdiğin için teşekkür ederim:) ama şimdi baktım mesela fırsat broşüründe little black dress hediye seti 25.90 yazıyor. O fiyat listesinden de baktım yine 25.90 yazıyor. Yani o broşürdeki fiyatlar direk avonun bizden alacağı fiyat. Kar yok. Onu diyorum ben:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende oyle biliyorum canim iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…