avona ilk siparişimi vericem ama temsilci fiyatını göremedim katalok fiyatı görünüyor neden acaba yadA BİLMEDİĞİM BİŞEYMİ VAR
6 günlük gecikmiş borç var bir kişi vardı vermeyen onun vermesini bekliyorum ama k6 dan sipariş veren oldu yeni sipariş girdim acaba gönderilir mi bilginiz var mı?
31 krş borcum var bi daha avondan sipariş vermeyi düşünmüyorum nasıl ödicem bunu kredi kartı kullanmıyorum ?
Merhabalar :) Ben bir ay kadar borcumu geçiktirdim sizin olayınız gibi yüklü bir miktarda parasını vermeyen oldu ve 1 ay boyunca faiz gelmedi bekletirseniz borcunuzu diye söylemek istedim. Sorunuza cevap vereyim benim bildiğime göre borcunuzu ödemeden verdiğiniz yeni sipariş gelmiyor ben böyle biliyorum yanlışım varsa yanlış yönlendirdiysem kusura bakmayın
fazla bir borç değil canım bir kere de böyle gecikmişti fazla faiz uygulanmadı 3 tl gibi birşeydi cevabın için teşekkür ederim
canım sondaki gülücük sade bir gülücük gibi görünüyordu kahkaha gibiymiş yanlış anlama
Anladığım kadarıyla cevaplayacağım ptt ye gidip, temsilci numaranı verip 1 lira gibi bir ücret ödeyebilirsin. Ama birde 3 lira masraf tutarı alacaklar o ayrı tabii. Umarım anladığım doğrultusunda yardım edebilmişimdir
Merhaba herkese. Ben yeni üye oldumda birkaç anlamadığım şey var onları sormak istiyorum.
Fırsat broşüründeki fiyatlar üye fiyati mi yoksa müşteri fiyatı mı?
Bir de panoramaya bazı ürünler koyuyorlar ya onları da satabiliyor muyum satabiliyorsam o fiyatlar üye fiyatı mıdır? Anladığım kadarıyla panoramadaki ürünler bir sonraki kataloğa ekleniyor.
Çok teşekkür ederim ^^ ben 1 hafta önce falan siparis vermiştim. Kendime de fırsat broşüründen 2 ürün almıştım ama ordaki fiyat gözüküyor faturada ondan sormuştum. Acaba stokta falan mı kalmadı ondan mı broşürdeki fiyat yazıyordur?
Eve gelen faturadan
Benim anladığım kadarıyla fırsat broşüründekiler direk temsilci fiyatı. Ordaki fiyatlar karsız olan hali değil mi? Bu arada biz fırsat broşürünü sipariş veremiyor muyuz acaba elimizde olamıyor mu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım fırsat broşüründekiler müşteri fiyatı katalogun başlangıç günü geldiğinde sitede avondan haberler bölümünde en altta fiyat listesi var fiyat listesinin sonlarına doğru bakarsanız fırsat broşürü temsilci fiyatları yazar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?