arkadaşlar burada bu kadar kişiyiz bir sürü kişinin eline katalog geçti kaç günlerdir resmen kendimizi yırtıyoruz k2 yükleyebilir misiniz diye ? hayır bir kişi yok mu bu kataloğu yükleyebilecek olan anlamıyorum
valla cnm ben seve seve yüklerdim ama bilgisayarım bozuldu, babamınkini kullanıorum oda çok yavaş bana eziyet olur ama elinde olan arkadaşlar yüklesin hakkaten burda merak eden bissürü kişi var, hadi bayanlar katalog bekleniorrrr
canım elbette ki mazareti olan arkadaşlar var ama benim üzüldüğüm şey şu buraya bir katalog beğenilirse yükleniyor beğenilmezse yüklenmiyor. k2 kataloğu beğenilmemiş yüklenilmedi. tamam da zevkler renkler belki biz beğenebiliriz. bi şekilde temin edebilsem ben yüklücem zaten kataloğu ama temin edemiyorum . yükleyebilecek durumu olanlarda yüklemiyor
doğru diosun cnm herkesin eksiği isteyeceği şeyler farklı olabiliyor, ben bir ürünü beğenmem sen beğenirsin bakalım yüklenecekmi katalog kimseden ses yok ama olmazsa ben yüklerim 2-3 güne
yok canım yok kimse yüklemez yine bizde öylece bekleriz . zaten az daha yüklemezlerse kampanya bitecek biz girip siteden bakarız kampanya başlangıcında
hahay anladım cnm belkide çok kişide yoktur daha erken sonuçta, ama bn yüklerim dediğim gibi 2-3 gün içinde
Ben kataloğu buldum kızlar, herkes faydalanabilsin diye de konu açtım: http://www.kadinlarkulubu.com/kozmetik-markalari/683514-avon-k2-katalogu-2014-subat-katalogu.htmlarkadaşlar burada bu kadar kişiyiz bir sürü kişinin eline katalog geçti kaç günlerdir resmen kendimizi yırtıyoruz k2 yükleyebilir misiniz diye ? hayır bir kişi yok mu bu kataloğu yükleyebilecek olan anlamıyorum
avon hedıye paketı degılmı 60 tl olan nerden baktınız acaba kazandıgınıza ben bulamadımda
temsilci girişi yaptıgımızda avondan haberler kısmında çekiliş sonuçları diye yazıyor.ben paketin içeriğini tutarını hiç bilmiyorum :)
bende kazanmışım:) bilgi veren arkadaşa tşkler :)
içerik şu şekilde:) yalnız banyo köpüğü hangi çeşidi yada Perceive Bayan mı erkek mi bildirilmemiş:)
2000 Adet 60 TL değerinde hediye paketi (İçindekiler: 1 adet Perceive EDP, 1 adet 1 Lt. Banyo Köpüğü, 1 adet 200 Ml. Gliserin ve Badem Yağı İçeren Vücut Losyonu içerir.
bende kazanmışım:) bilgi veren arkadaşa tşkler :)
içerik şu şekilde:) yalnız banyo köpüğü hangi çeşidi yada Perceive Bayan mı erkek mi bildirilmemiş:)
2000 Adet 60 TL değerinde hediye paketi (İçindekiler: 1 adet Perceive EDP, 1 adet 1 Lt. Banyo Köpüğü, 1 adet 200 Ml. Gliserin ve Badem Yağı İçeren Vücut Losyonu içerir.
Ben kataloğu buldum kızlar, herkes faydalanabilsin diye de konu açtım: http://www.kadinlarkulubu.com/kozmetik-markalari/683514-avon-k2-katalogu-2014-subat-katalogu.html
bana da hiçbir şey çıkmamış arkadaşlar bir şey sormak istiyorum k1 panoramasındaki ruj paketinden alan varmı 5 li ruj paketi 52.40 3 adet maskara hediye yanlış anlamadıysam renkler kafamı karıştırdı biraz üç rengini begendim ikisi hoşuma gitmedi alan varsa tavsiye bekliyorum yardımcı olur musunuz
Bana red velvet renginin numunesi göndermişler. rengini sürümünü çok beğendim. sipariş etmeyi düşünüyorum. Bu arada yeni katalogda 2 ruj alana 1 maskara hediyesi veriyorlar. haberiniz olsun.
24ocakta başlayacak kampanyanın kataloğu elinde olan var mı kızlar baksaydık
bikaç gün içinde sipariş vericem ama yeni kampanyayı mı beklesem diyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/kozmetik-markalari/683514-avon-k2-katalogu-2014-subat-katalogu.html
canım bu yeni katoloğun linki bak istersen ona göre verirsin siparişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?