- 3 Ekim 2012
- 369
- 4
- 118
kızlar perceive bayan edp yi almayı düşünüyorum da sizin yorumlarınızı merak ettim kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum:)
[MENTION][/MENTION]
ben çok seviyorum perceive canım şuan onu kullanıyorum.çiçek kokusu çok güzel.celebre hediye gelmişti avondan onu daha kullanmaya başlamadım.
kızlar K2'yi merak etmenize okadarda gerek yok ben size söyleyim, bu kadar sevimsiz bi katalog hiç görmemiştim, sevgililer gününede yazık olmuş benim yorumlarım bu katalogla ilgili böyle hiç satış yapamıcamı bile düşünmüştüm hatta neyseki yavaş yavaş siparişler geliyor, sizinde katalogla ilgili görüşlerinizi merak ediyorum, bi tek benmi böyle düdşünüyorum acaba?
kesinlikle k2 berbat bir katalog.bn k1 ide beğenmemiştim ama fırsat broşürü kurtarıyordu onu k2 nin tutulacak bir yeri bile yok
kesinlikle öyle tatlım ama ben mart kataloğundan çok umutluyum kadınlar günü die süper şeyler bekliyorumm
bende çok bekletmeyi sevmiorum hem ürünlere hem de yeni kataloğa çabucak ulaşmak için hemen gönderiorumk3ten bende umutluym.k2 de de zar zor 85 tl yi buldum siparişlerde.bekletmcem hemen kampanyanın başladğı gün 24 ocakta göndericem siparişlerimi.
Arkadaşlar çekiliş sonucu hediye paketi kazanmışımbu paketin bize ulaşması nasıl oluyor siparişler gibi kargoyla mı gönderiliyor acaba? birde asiller yedekler diye yapılmış.Acaba herhangi bir başvuruya gerek var mı? :44: Bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?