• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar perceive bayan edp yi almayı düşünüyorum da sizin yorumlarınızı merak ettim kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum:)

[MENTION][/MENTION]
kızlar perceive bayan edp yi almayı düşünüyorum da sizin yorumlarınızı merak ettim kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum:)

ben çok seviyorum perceive canım şuan onu kullanıyorum.çiçek kokusu çok güzel.celebre hediye gelmişti avondan onu daha kullanmaya başlamadım. :16:

[MENTION][/MENTION]

ben çok seviyorum perceive canım şuan onu kullanıyorum.çiçek kokusu çok güzel.celebre hediye gelmişti avondan onu daha kullanmaya başlamadım. :16:

zevkine güveniyorum canım alıcam bende yeni katalogda vücut kremide vardı kaçır miyim dedim:)

kızlar K2'yi merak etmenize okadarda gerek yok ben size söyleyim, bu kadar sevimsiz bi katalog hiç görmemiştim, sevgililer gününede yazık olmuş benim yorumlarım bu katalogla ilgili böyle hiç satış yapamıcamı bile düşünmüştüm hatta neyseki yavaş yavaş siparişler geliyor, sizinde katalogla ilgili görüşlerinizi merak ediyorum, bi tek benmi böyle düdşünüyorum acaba?

Son düzenleme:
kızlar K2'yi merak etmenize okadarda gerek yok ben size söyleyim, bu kadar sevimsiz bi katalog hiç görmemiştim, sevgililer gününede yazık olmuş benim yorumlarım bu katalogla ilgili böyle hiç satış yapamıcamı bile düşünmüştüm hatta neyseki yavaş yavaş siparişler geliyor, sizinde katalogla ilgili görüşlerinizi merak ediyorum, bi tek benmi böyle düdşünüyorum acaba?

kesinlikle k2 berbat bir katalog.bn k1 ide beğenmemiştim ama fırsat broşürü kurtarıyordu onu k2 nin tutulacak bir yeri bile yok :25:

kızlar biri k2 yüklese yorumlucaz ama yok k2 ortada. k1'i bende beğenmemiştim bakalım k2'nin durumu ne ? ben bi müşterim yüzünden bayağı bi kazık yedim şuan sipariş veremiyorum hala ödeyemediğimden ondan kataloglar gelmiyor elime:14::14::14::14:

kesinlikle k2 berbat bir katalog.bn k1 ide beğenmemiştim ama fırsat broşürü kurtarıyordu onu k2 nin tutulacak bir yeri bile yok :25:

kesinlikle öyle tatlım ama ben mart kataloğundan çok umutluyum kadınlar günü die süper şeyler bekliyorumm :32:

kesinlikle öyle tatlım ama ben mart kataloğundan çok umutluyum kadınlar günü die süper şeyler bekliyorumm :32:

k3ten bende umutluym.k2 de de zar zor 85 tl yi buldum siparişlerde.bekletmcem hemen kampanyanın başladğı gün 24 ocakta göndericem siparişlerimi.

k3ten bende umutluym.k2 de de zar zor 85 tl yi buldum siparişlerde.bekletmcem hemen kampanyanın başladğı gün 24 ocakta göndericem siparişlerimi.
bende çok bekletmeyi sevmiorum hem ürünlere hem de yeni kataloğa çabucak ulaşmak için hemen gönderiorum

ben daha 85 dahi ulaşamadım inşallah tamamlayabilirim sevgililer günü katalogu diye umutluydum ama boşa çıktı kadınlar gününden de pek umutlu değilim inşallah iyi olur hepimize bol satışlar

Arkadaşlar çekiliş sonucu hediye paketi kazanmışım :32: bu paketin bize ulaşması nasıl oluyor siparişler gibi kargoyla mı gönderiliyor acaba? birde asiller yedekler diye yapılmış.Acaba herhangi bir başvuruya gerek var mı? :44: Bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi?:16:

Arkadaşlar çekiliş sonucu hediye paketi kazanmışım :32: bu paketin bize ulaşması nasıl oluyor siparişler gibi kargoyla mı gönderiliyor acaba? birde asiller yedekler diye yapılmış.Acaba herhangi bir başvuruya gerek var mı? :44: Bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi?:16:

avon hedıye paketı degılmı 60 tl olan nerden baktınız acaba kazandıgınıza ben bulamadımda

bnmde 2mi 3mü çekiliş hakkım vardı hiçbişey çıkmamış çok umutluydum aslında pfff :19:

arkadaşlar burada bu kadar kişiyiz bir sürü kişinin eline katalog geçti kaç günlerdir resmen kendimizi yırtıyoruz k2 yükleyebilir misiniz diye ? hayır bir kişi yok mu bu kataloğu yükleyebilecek olan anlamıyorum :20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:

Back